Viskgatan 6B Eneborg
Eneborg

Viskgatan 6B

Obs! Skuldfri förening! ÄNTLIGEN EN GAVELTVÅA I BRF VISKAN till salu

Såld

Obs! Skuldfri förening! ÄNTLIGEN EN GAVELTVÅA I BRF VISKAN till salu

På kanonläge i attraktiv och skuldfri förening erbjuds nu denna härliga tvåa på andra våningen med balkong vilken erbjuder eftermiddags- och kvällssol.

Bo billigt och bekvämt i trivsamma Brf Viskan - en extremt välskött förening och känd i mäklarvärlden som en av Helsingborgs bästa föreningar. Listan över gjorda renoveringar, förmåner för de boende och kloka beslut kan göras lång. Föreningen är därtill skuldfri!

Här finns er nya bostadsdröm.

På Eneborg bor ni i ett mycket populärt område med fina gång- och cykelvägar, stora grönområde, minigolfbana och närservice i form av bl. a. små närbutiker, frisörer, livsmedelsbutik och restauranger.

Närhet till fina miljöer och löpspår i Jordbodalen och promenadavstånd till centrum, Olympia och Helsingborgs Lasarett är bara några fördelar.
Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra, medan den bilburne når E6:an snabbt och smidigt på bara några minuter.

Välkomna till Brf Viskan - en omtyckt och mycket välskött förening på bra läge!

Visa mer
Slutpris

1 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.