Bjälloxegatan 42 Gustavslund
Gustavslund

Bjälloxegatan 42

Gavelradhus på kanonläge med stor trädgård och egen biluppställningsplats

Såld

Gavelradhus på kanonläge med stor trädgård och egen biluppställningsplats

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Bo billigt och bekvämt i spännande och tilltalande radhus på Gustavslund - ett av Helsingborgs mest populära områden! 110 välplanerade kvadratmeter fördelade på två plan som gör att ni kan pricka av punkt efter punkt på checklistan! Fördelar som stilren interiör, smart och modern planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum och kök, härligt ljusinsläpp från fönsterpartier och en låg driftskostnad. Trädäcket i trädgården nås från vardagsrummet och här inryms utan problem sommarens utemöbler & en rejäl grill. Bostaden har också en mindre uteplats på framsidan och ett praktiskt förråd i trädgården.
Uppställningsplats för två bilar på framsidan med laddare för elbil/plugin-hybrid.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym (med padelhall), ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Klockrosen - en omtyckt förening på bra läge!

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.