Redaregatan 57 Oceanhamnen
Oceanhamnen

Redaregatan 57

STILLFULL NYPRODUKTION PRECIS VID KAJEN …

Såld

STILLFULL NYPRODUKTION PRECIS VID KAJEN …

I Brf Oceanpiren bor du precis vid kajen med vattnet alldeles utanför dörren. Här kan du njuta av obruten havsutsikt och en fantastisk vy över kajinloppet.

Ute på piren växer Oceanhamnen fram, ett synnerligen attraktivt område med välplanerad och harmonisk bebyggelse. Här bor man vid kajpromenaden och på bekvämt promenadavstånd till Centralen och absoluta city.

På Redaregatan 57 finns nu möjlighet till en suverän tvårummare, som karaktäriseras av behagliga skandinaviska toner såsom genomgående snyggt parkettgolv och smakfullt kök i grått. Härligt luftigt och ljust med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som lockar med access till njutbar balkong i solvänligt läge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum i sobra toner med snygga materialval.

I Brf Oceanpiren bor man i stabil förening med låga avgifter och stor omsorg för sin fastighet och sina medlemmar. Utöver det vanliga erbjuder föreningen en stor gemensam takterass med grillplats samt utegym. Föreningen har även eget garage och cykelförvaring i källaren. Utöver detta får man även fritt nyttja föreningens mysiga innergård med gasolvärmare, odlingsplats och grill.

Inflyttning är tidigast 1 Maj 2022.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

3 225 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.