Redaregatan 30 Oceanhamnen
Oceanhamnen

Redaregatan 30

Perfekt etta på bästa läget ...

Såld

Perfekt etta på bästa läget ...

I Brf Ophelias Brygga bor du precis vid den nya kanalen. Här kan du njuta av en fantastisk vy.

Ute på piren växer Oceanhamnen fram, ett synnerligen attraktivt område med välplanerad och harmonisk bebyggelse. Här bor man vid kajpromenaden och på bekvämt promenadavstånd till Centralen och absoluta city.

På Redaregatan 30 finns nu möjlighet till en suverän och kvadratsmart etta, som karaktäriseras av behagliga skandinaviska toner såsom genomgående snyggt parkettgolv och smakfullt kök i grått med matplats. Vidare in nås ett helkaklat badrum i sobra toner med snygga materialval och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostadens bästa rum vetter mot kanalen. I detta rum slås man av ljusinsläppet via de stora fönsterpartierna. Öppna dörren och kika ut. Med smart möblering kan rummet möbleras på många sätt. I garderoberna erbjuds gott om förvaring.

I Brf Ophelias Brygga bor man i stabil förening med låga avgifter och stor omsorg för sin fastighet och sina medlemmar. Utöver det vanliga erbjuder föreningen två gemensamma takterrasser, generös grillplats med stor gasolgrill och värmande lampor, sist men inte minst finner vi även en gemensam brygga.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.