Brytstugans koloniförening kolonilott nr 160 Rosengården
Rosengården

Brytstugans koloniförening kolonilott nr 160

Till salu

Vi välkomnas in på lugnt och grönskande område precis utanför stan.

Den mysiga och grå kolonistugan med vita knutar, är på ca 38 kvm. Vi välkomnas in i den mysiga stugan som direkt erbjuder ett underbart vardagsrum med matplats. Vidare in i stugan finns ett litet kök med det man behöver. Här finns även ett sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Som ett extra plus finns det en mulltoalett med ingång från utsidan.
Den underbara trädgården på ca 406 kvm. Här finns en stor gräsmatta, fina rabatter och olika odlingar. Här finns bl a 5 st äppleträd, en nyplanterad ljuslila syrenhäck, lavendel, pioner, clematis av olika slag, oändliga mängder vårblommor, liljekonvalj, rhododendron, liljor av olika slag, fläder, schersmin, hortensior, tulpaner, kaprifol, hibiskus, gul vallmo och mycket mycket mer! Bortsett från mängder av blommor finns det amerikanska blåbär, krusbär, röda och vita jordgubbar samt svarta vinbär.
På tomten finns ett separat redskapsskjul fullt med allt man behöver för att ta hand om allt i trädgården.

Kolonin säljes med inredning, verktyg och maskiner till synes. (Oljelampan ingår ej).

Området är vackert beläget öster om Fredriksdals friluftsmuseum och granne med Tornets koloniförening samt vattentornet i Helsingborg. Med ca 20 minuters gångavstånd från city är det ett mycket centralt läge i staden. Busslinje 3, 4 och 7 stannar strax intill om man önskar använda kollektivtrafiken.

På området finns 211 kolonistugor vackert inbäddade i lummiga trädgårdar. Koloniföreningens gemensamma byggnader är klubbstuga, dusch och toaletter på fyra olika ställen i området.
Som köpare måste man vara skriven i Helsingborgs kommun för att kunna bli medlem i föreningen.
Inträdesavgiften är 1 500kr. Föreningen har gemensamma städdagar.

Varmt välkomna på visning. Slå mig en pling för mer information!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 38 kvm säljarens information
  • Pris: 330 000 kr
  • Område: Rosengården, Helsingborg

330 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Brytstugans koloniförening kolonilott nr 160

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Rosengården är en stadsdel bestående mestadels av flerfamiljshus, som ligger i östra delen av Helsingborg. Den stora expansionen kom i och med miljonprogrammet då ett stort bostadsområde byggdes upp mellan 1965 och 1975. Byggherre var till största delen Riksbyggen och området utformades som ett typiskt miljonprogramsområde med en blandning av åttavånings- och trevåningsflerfamiljshus.

Kommunikation

Bra kommunikationer via buss med avgångar ca 4 gånger i timmen.

Närservice

I mitten av området ligger ett centrum med bland annat bibliotek, pizzeria, kyrka, spel- och tobaksbutik.

Områdets skola heter Nanny Palmkvistskolan och har elever från förskola till årskurs 6.
Flertalet förskolor finns i området, bland annat Galaxens, Solrosens och Hoppetossans förskola. John Blunds förskola är en dygnet runt-öppen förskola för de föräldrar som jobbar obekväma arbetstider.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.