Kronovallsgatan 2 Mariastaden
Mariastaden

Kronovallsgatan 2

Unik penthousevåning med magisk takterrass ...

Såld

Unik penthousevåning med magisk takterrass ...

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en mycket fin lägenhet i Brf Vitsippan i Mariastaden. Lägenheten ligger högst upp i huset på eget våningsplan. Vi välkomnas vi av en ljus och hemtrevlig bostad om 97 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden. Den genomgående bostaden tillsammans med ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en luftig känsla. Lägenheten har en öppen och smart planlösning, där vardagsrum, matplats och kök ligger tillsammans i vinkel. Härifrån nås den underbara takterrassen på 41 kvm, som ligger i ett perfekt västerläge. I bostaden finns ett genreöst sovrum med gott om plats för en stor härlig säng och förvaring, ett sovrum som idag används som kontor samt en klädkammare som dagens ägare förvandlat till ett ypperligt barnrum. Avslutningsvis så finns här ett helkaklat badrum i sobra toner och egen tvättavdelning samt ett snyggt gästwc i samma läckra utförande.

Denna bostad är belägen i ett nyproducerat och populärt område i Mariastaden, med närhet till utmärkta bussförbindelser till centrum, mataffärer och underbar natur precis utanför dörren.

Tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.