Fågelsångsgatan 20 Centrum Helsingborg
Centrum Helsingborg

Fågelsångsgatan 20

Till salu

Oerhört smakfull sekelskiftestrea med genomtänkt planlösning och tyst läge mitt i händelsernas centrum. På Fågelsångsgatan 20 finner ni denna snygga och välrenoverade 3:a om 62 kvm. Belägen i en eftertraktad fastighet anno 1884. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden och man kan riktigt känna känslan av när de äldre, bevarade detaljerna möter de nya moderna. Slå en titt ner på golvet. Under fötterna ligger det vackra vitpigmenterade golv i hela bostaden. Slå en titt upp i taket och se de vackra takrosetterna och stuckaturerna. Och titta sedan på de vackra fönsterna!!

In genom hallen möts vi av ett lyxigt kök med stor matplats som ligger i fil med vardagsrummet. Från hallen nås ett mysigt sovrum. Intill ligger ett lyxigt dressing room, som med fördel kan användas som ett gästrum, kontor eller barnrum. I bostaden finns även ett helkaklat wc med handfat och sedan ett helkaklat duschrum med tvättmaskin.

Det är en härlig känsla att befinna sig mitt i stan, att känna den trivsamma stadspulsen och ha närhet till allt som staden har att erbjuda.

Tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 795 000 kr
  • Boarea: 62 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 4
  • Avgift: 3 751 kr I avgiften ingår värme och vatten.
  • Förening: BRF Fågelsången 20
  • Byggnadsår: 1884
  • Område: Centrum Helsingborg, Helsingborg

2 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Eema Jakus Strand

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Fågelsångsgatan 20

Ena stunden befinner man sig i hjärtat av stadens puls. Andra stunden när porten stängts är den som bortblåst. Väl inne i lägenheten, välkomnar en hall som gör en positivt överraskad. Ljusa väggar och mörkt tak med fina stuckaturer och takrosett, breda listverk och snyggt golv. Tittar man lite till höger skymtar man det riktigt snygga köket.

Ett smakfullt och mycket trivsamt kök med släta köksluckor i vitt i form av över- och underskåp. Köket går i vinkel och har goda arbetsytor. Bänkskiva i snygg marmor. Den maskinella utrustningen består av en inbyggd diskmaskin, en induktionshäll med en översittande fläkt. Snygg blandare i mässing som matchar knopparna i köket. På ena sidan av köket finns en integrerad kyl/frys samt ugn och micro i högskåp. I ena hörnet finns en trivsam matplats intill ett härligt fönster.

I fil med köket ligger vardagsrummet. Ett rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora, vackra fönsterna. I detta rum kan man med enkelhet möblera stor soffgrupp med tillhörande möblemang.

Lägenhetens sovrum återfinns från hallen. Här finns gott om plats för en stor, härlig säng. I sovrummet har man en fin utsikt över innergården och det är knäpptyst.

Vägg i vägg med sovrummet ligger bostadens andra sovrum. Här har dagens ägare valt att inreda rummet till ett lyxigt dressing room. Men för den som är i behov av ett kontor, gästrum eller barnrum, så finns det gott om plats för detta.

Från hallen nås både ett snyggt och helkaklat wc samt ett duschrum med tvättmaskin. De ligger i vardera del av hallen. De stilrena materialvalen återspeglas i den snygga duschväggen, handfatet i kommod och i valet av toner på väggar och golv.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Eema Jakus Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 751 kr, I avgiften ingår värme och vatten.
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m² föreningens information
Våning
3 av 4
Andel i förening
0,091988 %
Andel av årsavgift
10,13077 %
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller eema.strand@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
BRF Fågelsången 20
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
11 lägenheter, 1 lokal
Allmänt om föreningen
Fastigheterna bebyggdes 1884 och besta°r av 2 flerbostadshus.
FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar.
I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
• Fo¨reningen fo¨ljer en underha°llsplan som stra¨cker sig mellan a°ren 2018 och 2028.
• Inga sto¨rre underha°ll a¨r planerade de na¨rmaste a°ren.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1884
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Ekonomi

Utgångspris
2 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd

Allmänt om området

Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del, där endast 3 750 meter skiljer staden från Helsingör i Danmark. Stadens geografi domineras av den branta sluttningen Landborgen som löper längs Öresund. I centrum är arkitekturen en tätbebyggd stenstad, med monumentala och storstadsmässiga hus mot paradgatorna Drottninggatan och Järnvägsgatan samt mot Stortorget, Sankt Jörgens plats och Trädgårdsgatan. I gatorna bakom denna bebyggelse är arkitekturen mer småskalig och intim.

Kommunikation

Länge drev Helsingborgs stad själv stadstrafiken i staden, men i juni 2005 tog Skånetrafiken över. Det nuvarande linjenätet består av tre huvudlinjer med avgångar så täta som fem minuters mellanrum samt ytterligare sex reguljära linjer, två servicelinjer och fyra pendlarlinjer
Helsingborg är även en viktig järnvägsknut och genom staden går Västkustbanan från Lund till Göteborg. Färjeleden mellan Helsingborg och Helsingör kallas HH-leden och är en av världens tätast trafikerade färjelinjer.

Närservice

Helsingborg har ett rikt utbud av både kultur- och nöjesetablissemang. Kulla-gå-gatan är en av de äldsta gågatorna i landet och här finns både lokala butiker, kedjor och ett stort utbud av både kafféer och restauranger.

Övrigt

2017 hade statistikområdet Helsingborgs centralort drygt 100 000 invånare.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.