Snöfågelgatan 10 Gustavslund
Gustavslund

Snöfågelgatan 10

Gavelradhus med trädgård i söder & biluppställningsplats för två bilar

Till salu

Gavelradhus med trädgård i söder & biluppställningsplats för två bilar

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 695 000 kr
  • Boarea: 99 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 3 712 kr Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
  • Förening: BRF Gustavspark
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Gustavslund, Helsingborg

3 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Snöfågelgatan 10

På ett av föreningens absolut bästa lägen ligger detta härliga gavelradhus med uteplats i soldränkt söderläge! Attraktiva interiörval, hall med goda förvaringsmöjligheter och spotar i taket, stenlagd uppfart på entrésida, trädäck och stenlagd baksida, praktiskt förråd och 3 sovrum är bara några av alla fördelar att nämna.

Här bor Ni billigt och bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade 99 kvadratmeter fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Utgång till trädäck med bra plats för utemöbler och en rejäl grill. Finns el-driven markis. Här är också förrådet beläget. I bostaden finner Ni vidare två helkaklade badrum, tre sovrum, mindre allrum, klädkammare och en praktisk tvättstuga.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavspark - en omtyckt förening på bra läge!

HALL
Vi välkomnas in den ljusa o trevliga hallen. Under fötterna ligger en slitstark, snygg klinker som sedan övergår till ett fint parkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Finns gott om förvaring och avhängningsmöjligheter i skjutgarderoben (spegelglas).

BADRUM x 2
På entréplan finns ett stort och snyggt helkaklat badrum. De stilrena materialvalen återspeglas i de snygga infällbara duschväggarna, handfatet i kommod och som extra lyx finns här en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen finns även här ett riktigt snyggt, helkaklat badrum. Här har man valt att inreda med ett badkar.

KÖK MED MATPLATS
Vidare in nås ett attraktivt kök som är noga utvalt av dagens ägare. Genomförda tillval har gjort att köket är något alldeles extra. Här finns full maskinell utrustning. Vid köket har man gott om plats för ett matbord.

VARDAGSRUM
I öppen planlösningen med köket ligger vardagsrummet. Ett underbart rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna och dörren som leder oss ut till trädgården. Radhusets gavelläge ger också ett extra fönster vid matplatsen.

SOVRUM x 3
På ovanvåningen finns tre bra sovrum. I ett av rummen finns en klädkammare. Bostadens Master Bedroom är verkligen generöst och här finns gott om plats för en stor, härlig säng och garderob.

ALLRUM
I hallen på ovanvåningen finns ett allrum som fungerar som en mysig TV-hörna, kontor eller kanske som lekplats för de små?

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 712 kr, Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
Antal rum
5 rum + Kök
Boarea
99 m² föreningens information
Andel i förening
1,88679 %
Uteplats
Uteplats i soldränkt söderläge!
Bilplats
Till varje bostad hör en egen parkeringsplats framför huset. Gästparkering i området.

Föreningen

Namn
BRF Gustavspark
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
53 lägenheter
Äger föreningen marken
Föreningen äger byggnader och mark med beteckningarna Boja 1, Busa 1, Blomstra 1, Blacka 1 och Broka 1, Helsingborgs kommun.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
485 kr
Allmänt om föreningen
Föreningens byggnader uppfördes under 2018-2019, inflyttning påbörjades i mars 2019 och avslutades i januari 2020. Byggnaderna består av 53 bostadsrätter i sju radhuslängor. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan uppgår till 5 247 kvm.
Föreningen disponerar 16 gemensamma parkeringsplatser inom bostadsområdet, samt en parkering på varje bostadstomt.

Ekonomisk förvaltare: Akevo

Bostadsrättsföreningen Gustavspark: brf@gustavspark.se
Hemsida: https://gustavspark.se/
Information om månadsavgiften
Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
Tv och Bredband
Ansluten till stadsnät (fiber).
Parkering
Finns en egen parkeringsplats på bostadens framsida. Gemensam parkeringsyta (gästparkering) finns i området.
FÖRSÄKRING
Bostadsrättsföreningen är i skrivande stund försäkrad hos Bolander (Trygg Hansa), ingen tilläggsförsäkring för bostadsrätt behövs. Bostadsrättsinnehavare tecknar egen hemförsäkring.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd (fristående) i trädgården.
Miljöhus & sopkassuner (gemensamt).
Lekplats i området.

Ekonomi

Utgångspris
3 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
9 374 kr/år
Uppvärmning
8 497 kr/år
vatten
3 768 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
21 639 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Kostnad för hushållsel, uppvärmning och VA kan variera beroende på förbrukning och avtal.
Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Gustavslund 4 210 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.