Hjalmar forsbergs gata 12 Tågaborg
Tågaborg

Hjalmar forsbergs gata 12

Sekelskiftestvåa med två balkonger, på perfekt läge ...

Till salu

Sekelskiftestvåa med två balkonger, på perfekt läge ...

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en mycket fin lägenhet i Brf Magnus Stenbock. Lägenhet på ligger på andra våningen och är i toppskick. Bakom den fina entrédörren försvinner bruset och vi välkomnas av en ljus och trevlig bostad om 61 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden. Den generösa takhöjden och ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en luftig känsla. Lägenheten har en öppen och smart planlösning, där vardagsrum, matplats och kök ligger tillsammans. Vägg i vägg ligger ett mysigt sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Avslutningsvis så finns här ett helkaklat badrum i sobra toner med egen tvättavdelning. Och något som är få förunnat är att det finns två balkonger.
Denna bostad är belägen i ett nyproducerat och populärt område på Tågaborg med närhet till utmärkta bussförbindelser till centrum, naturen och fina landborgspromenaden med utsikt över sundet. Tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 695 000 kr
  • Boarea: 61 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 4 333 kr I avgiften ingår värme. Kall- och varmvatten samt el debiteras separat efter faktiskt förbrukning och tillkommer på avgiften en gång per kvartal. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/mån för Telia Triple Play.
  • Förening: Brf Magnus Stenbock i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1912, Ombyggnadsår 2016
  • Område: Tågaborg, Helsingborg

2 695 000 kr

Visningar

22 Maj 13:30 - 14:00
Föranmälan krävs!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Hjalmar forsbergs gata 12

Entrédörren stänger bruset ute och lugnet lägger sig innanför. Hallen hälsar dig välkommen hem. Här finns goda avhäningsmöjligheter samt en rymlig garderob till höger. Under fötterna ligger ett snyggt parkettgolv som är genomgående för hela bostaden.

Vi står sedan i köket. Ett praktiskt och fint kök med en modern touch. Vita skåpsluckor och snygg arbetsbänk som matchar bra med den mörka mosaiken ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt ugn och micro i högskåp.

I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet och matplatsen. Detta blir ett rum där man har allt som man kan önska sig. Här möblerar du enkelt med både soffgrupp och matbord. De stora fönstren med spröjs och den otroliga takhöjden, gör att rummet fylls av ljus.

Från vardagsrummet nås inte bara en, utan två balkonger. Vilken lyx!! Ta förmiddagskaffet eller lunchen på balkongen som vetter mot väst och sedan framåt eftermiddagen eller kvällen så njuter du av solens strålar på balkongen i norr.

Intill vardagsrummet ligger det mysiga sovrummet. Här ryms en säng med tillhörande nattduksbord. Till höger finns en generös skjutdörrsgarderob som sväljer mycket förvaring.

Från hallen nås ett stort och snyggt helkaklat badrum. De stilrena materialvalen återspeglas i de snygga infällbara duschväggarna, handfatet i kommod och som extra lyx finns här en tvättavdelning med kombinerad tvätt och torktumlare.

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 333 kr, I avgiften ingår värme. Kall- och varmvatten samt el debiteras separat efter faktiskt förbrukning och tillkommer på avgiften en gång per kvartal. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/mån för Telia Triple Play.
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m² föreningens information
Våning
2 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,23791 %
Andel av årsavgift
1,23791 %
Bilplats
Bilplats finns. Föreningen äger 12 parkeringsplatser som hyrs ut till en kostnad av 300 kr per månad. Separat kö till dessa.

Det finns även parkeringsplatser under Tågaborgsskolan. För bokning av dessa kontakta Helsingborg kontaktcenter på telefon 042-10 50 00. Vid kontakt, uppge att ni bor i Brf Magnus Stenbock.
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller eema.strand@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
Brf Magnus Stenbock i Helsingborg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
74 lägenheter
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Magnus Stenbock i Helsingborg är en äkta förening med organisationsnummer 769628-1174. Föreningen bildades med ändamålet att främja medlemmarnas ekonomiska intresse, genom att i föreningens hus upplåta lägenheter till nyttjande utan tidsbegränsning.

Bostadsrättsföreningen Magnus Stenbock består av 74 lägenheter.
1 RoK 9
2 RoK 47
3 RoK 12
4 RoK 6
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme. Kall- och varmvatten samt el debiteras separat efter faktiskt förbrukning och tillkommer på avgiften en gång per kvartal. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/mån för Telia Triple Play.
Tv och Bredband
Fiber. Internet, kabel-TV och ip-telefoni via Telia Triple Play för 222kr/mån (obligatoriskt tillägg).
Parkering
Föreningen äger 12 parkeringsplatser som hyrs ut till en kostnad av 300 kr per månad. Separat kö till dessa.
Det finns även parkeringsplatser i Poppeln, under Tågaborgsskolan, som förvaltas av kommunen. För bokning av dessa kontakta Helsingborg kontaktcenter 042-10 50 00, vid kontakt uppge att Ni bor i Brf Magnus Stenbock.
FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkring finns via Folksam. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.
Övrigt
För föreningens medlemmar finns en gästlägenhet för föreningens medlemmar att hyra. Övernattningslägenheten har plats för 4 gäster (2 st riktiga sängar 2 st extrasängar) Här finns badrum och internet.
Det finns också en gemensamhetslokal/festlokal med plats för 30 personer. Denna är ok för föreningens medlemmar att hyra. Porslin, kök samt allt övrigt nödvändigt finns. Här finns även toalett.

Det finns ett cykelrum i källarplan i matsalshuset. Cykelparkering finns också under tak på gården. Varje lägenhet har ett förråd. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har en underhållsplan som de följer.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1912
Kommentar BYGGNADSÅR
Ombyggnadsår 2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
För föreningens medlemmar finns en gästlägenhet för föreningens medlemmar att hyra. Övernattningslägenheten har plats för 4 gäster (2 st riktiga sängar 2 st extrasängar) Här finns badrum och internet.
Det finns också en gemensamhetslokal/festlokal med plats för 30 personer. Denna är ok för föreningens medlemmar att hyra. Porslin, kök samt allt övrigt nödvändigt finns. Här finns även toalett.

Det finns ett cykelrum i källarplan i matsalshuset. Cykelparkering finns också under tak på gården. Varje lägenhet har ett förråd. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Ekonomi

Utgångspris
2 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd

Omgivning

Allmänt om området

Tågaborg är en stadsdel i den nordliga delen av Helsingborg. De äldsta husen är från början av 1900-talet och bebyggelsen är en blandning av villor och flerbostadshus. De välkända så kallade engelska radhusen byggdes på 1920-talet. Under de två årtiondena därefter expanderade Tågaborg österut och fick sin nuvarande omfattning. Under 1960- och 70-talen revs en del äldre hus och ersattes av flerbostadshus.

Kommunikation

Centrum ligger på promenadavstånd men bussarna dit och till övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Bebyggelsen är ganska tät på Tågaborg men Vikingsbergsparken ligger på området, och åt norr gränsar Tågaborg till Pålsjö skog.
Ett par närbutiker, bageri , frisörer mm finns utspridda i området och ger en mysig kvarterskänsla.

Övrigt

2018 hade de två statistikområden som motsvarar Tågaborg en sammanlagd befolkning på 8 148 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.