Domaregatan 11B Elineberg
Elineberg

Domaregatan 11B

Trevlig tvåa med stor inglasad balkong på Elineberg ...

Såld

Trevlig tvåa med stor inglasad balkong på Elineberg ...

Varmt välkomna till denna supertrevliga bostad på Domaregatan 11B. Hallen är stor, möblerbar och här finns en rymlig klädkammare att tillgå. Från hallen nås bostadens helkaklade badrum i ljusa toner. Här finns dusch, wc, vask samt tvättmaskin.

Från hallen nås köket. Köket är besmyckat med en äldre, ljus inredning. Den maskinella utrustningen består av; ky/frys, spis och ugn samt fläkt. Intill fönstret ryms en perfekt matplats.

Vägg i vägg med köket finns bostadens vardagsrum. Vardagsrummet är stort och luftigt och här finns gott om plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. På golvet ligger den bevarade parketten. Från vardagsrummet nås den stora och inglasade balkongen. Dess generösa yta ger möjlighet att inreda både med en mysig lounge-grupp och ett matbord.

Tillbaka i hallen så nås sovrummet. Ett generöst sovrum som är stort nog för att rymma en dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Tveka inte - Slå mig en pling!!

Visa mer
Slutpris

1 210 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.