Meteorgatan 18 Ödåkra
Ödåkra

Meteorgatan 18

Stillhet, grönska & livskvalitet ...

Såld

Stillhet, grönska & livskvalitet ...

År 2018 uppfördes denna Stenhus enplansvilla med garage belägen i ett av Ödåkras nybyggda villakvarter. Den härliga, friköpta tomten om 717 kvm bjuder på bl.a. en stor gräsmatta för lek och spring, härlig uteplats, stort garage och uppställningsplats för bilarna.

Vi välkomnas in i ett ombonat och kärt hem. Entrén erbjuder god plats för avhängning. Det underbara köket med köksö och stor matplats möter oss direkt. Från köket tar man sig ut till uteplatsen och vidare ut i trädgården.
Vidare in nås vardagsrummet med dess härliga atmosfär. Här slår man sig ner i soffan, tittar ut och kan se hur årstiderna löpa förbi.
Huset är välplanerat med många sovrum. Det finns ett Master Bedroom, tre sovrum, två snyggt helkaklade badrum samt en tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter.

Ett fulländat hem med genomgående väl genomtänkta materialval och en enastående layout som funkar lika bra till vardag som till fest.

Fiber är indragit.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.