Kielergatan 26B Råå
Råå

Kielergatan 26B

Varmt välkomna till denna fina trea på utmärkt läge på Råå!

Kommande

Varmt välkomna till denna fina trea på utmärkt läge på Råå!

Välkommen till denna hemtrevliga bostad med inbjudande planlösning och balkong. Här erbjuds ett kök med gott om förvaring samt utrymme för en generös matplats. Två sovrum där masterbedroom inrymmer enkelt plats för en dubbelsäng och erbjuder bra förvaring i fina garderober. Det andre sovrummet är ljus och lättmöblerat. Njut av den härliga balkongen som är trivsam och inglasad. Vardagsrummet är väl tilltaget och det stora fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp till rummet.
Bostaden är belägen på ett utmärkt läge med ett stenkast från stranden och sundet samt ett perfekt avstånd till vad hela staden har att erbjuda - butiker, restauranger och närmst finner ni sundet!! Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Här bor du i stabil och välskött förening. För mer info, tryck - läs mer!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 69.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 3 853 kr inklusive värme, vatten, bredband och TV via Telia.
  • Förening: Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 10
  • Byggnadsår: 1961
  • Område: Råå, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kielergatan 26B

Välkommen hem till denna underbara bostad med inbjudande planlösning och balkong. Här får ni plats med allt som den lilla familjen behöver. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp och matplats om det är en önskan annars finns även plats för ett matbord i köket. Från vardagsrummet har ni utgången till den härlig möblerbara inglasade balkongen. Här är det bara att koppla av och njuta av. Köket är praktiskt och erbjuder bra om förvaringsutrymmen och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spis och spisfläkt. Bostaden erbjuder två sovrum vilken är belägna i varsin del av bostaden. Badrummet är ljust och fint utrustat med dusch, wc och kommod.

På Råå bor ni på ett trevligt läge som erbjuder cykelavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vårt kära Råådalen. Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i ett lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller linda.gasslander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • På trivsamma Råå!
  • Högst upp i huset!
  • Trivsam balkong!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 853 kr, inklusive värme, vatten, bredband och TV via Telia.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
69.5 m² föreningens information
Våning
3 av 3
Andel i förening
0,534 %
Andel av årsavgift
0,53075 %

Föreningen

Namn
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 10
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Information om månadsavgiften
inklusive värme, vatten, bredband och TV via Telia.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,643%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-03-01
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
135 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Där Råån har sin mynning har det funnits bosättningar sedan långt tillbaka, men blev inte permanenta förrän på 1500- och 1600-talen.I slutet på 1800-talet och början på 1900-talet var Råå Sveriges största fiskeläge, men idag finns endast husbehovsfiskare kvar. Bebyggelsen består mest av lägre gatuhus från 1800-talets senare del och 1900-talets början, många med lokalt gult tegel från Rya tegelbruk.

Kommunikation

Från Råå finns goda bussförbindelser mot både Helsingborg och Landskrona.

Närservice

På Råå finns ett centrum med butiker och restauranger. Här finns också vårdboendet Fullriggaren, Råå Södra skola och förskolorna Högastens förskola och Råå förskola.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Råå 3 322 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.