Kommande försäljning lägenhet på Alnögatan 74 i Rydebäck
Rydebäck

Alnögatan 74

Smakfullt och praktiskt boende i familjära rydebäck

Kommande

Smakfullt och praktiskt boende i familjära rydebäck

Varmt välkomna till Alnögatan 74 som ni finner i trivsamma Rydebäck. Detta stilrena gavelradhus i bästa söderläge med närhet till havet och stranden är något alldeles extra med stora härliga sociala ytor. Vidare erbjuds tre ljusa och luftiga sovrum, två separata badrum samt praktiskt tvättstuga. Lägg därtill ett härligt uterum och en välskött trädgård en riktig bostadsdröm. Här bor ni på ett utmärkt läge med närhet till skola, förskola, service goda kommunikationer och vackra omgivningar. Missa inte chansen att förvärva denna fina bostad som vänder sig till både yngre som äldre!

Visa mer
Alnögatan 74 Alnögatan 74 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 120 kvm Säljarens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 5 012 kr inklusive Carport. Tillkommer 133 kr för sophantering
  • Förening: HSB BRF Bergskäret
  • Byggnadsår: 1980
  • Område: Rydebäck, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Alnögatan 74

På uppskattade Alnögatan med fina omgivningar och bekvämt avstånd till service och kommunikationer finner ni denna bostad. När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och en välkomnande entré med bra utrymme för förvaring. I anslutning till hallen har ni den praktiska tvättstugan utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Därefter kliver ni in i ett fint helkaklat badrum vilket är ljust och utrustat med dusch, kommod, handdukstork och wc. Vidare in i bostaden möts ni av den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är ljust och luftig med bra utrymme för förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, spis, spisfläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är socialt med plats till en större matplats och en trivsam sittgrupp. Här har ni även utgång till det fina uterummet med utsikt över bostadens trädgården. Här finner ni ett mindre trädäck och gott om plats för förvaring i förråd. Trädgården erbjuder stilrena blomsterrabatter i kombination med mindre gräsyta.

Efter att tagit första trappan upp till ovanvåningen möts ni av rymlig hall, som enkelt kan disponeras som ett mindre kontorsutrymme eller sällskapsrum. Därefter har ni två ljusa och ombonade sovrum samt bostadens andra badrum. Bostadens andra badrum är helkaklat utrustat med badkar, handdukstork, kommod och wc. Sist men inte minst finner ni ytterligare en trappa upp ett inrett vindsutrymme vilket inreddes 2017. Detta underbara sovrum ger utsikt över grönskande omgivningar är ljust, luftigt och erbjuder gott om förvaring i en stor klädkammare. Hela bostaden genomsyras av kloka lösningar där praktiska funktioner samspelar med estetiska materialval på det mest smakfulla sätt. Varmt välkomna hem till Alnögatan 74 ett boende som passar yngre, som äldre, den lilla samt den stora familjen - ett bekvämt boende!

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 0704 48 50 29 eller [email protected] alternativt Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller [email protected].

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Uterum och insynsskyddad trädgård
  • Ljust och välplanerat
  • Närhet till havet

FASAD

HALL

KÖK

VARDAGSRUM

SOVRUM

HALL ÖVRE PLAN

BADRUM

TVÄTTSTUGA

TRÄDGÅRD

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Varmt välkomna till Alnögatan 74 som ni finner i trivsamma Rydebäck. Detta stilrena gavelradhus i bästa söderläge med närhet till havet och stranden är något alldeles extra med stora härliga sociala ytor. Vidare erbjuds tre ljusa och luftiga sovrum, två separata badrum samt praktiskt tvättstuga. Lägg därtill ett härligt uterum och en välskött trädgård en riktig bostadsdröm. Här bor ni på ett utmärkt läge med närhet till skola, förskola, service goda kommunikationer och vackra omgivningar. Missa inte chansen att förvärva denna fina bostad som vänder sig till både yngre som äldre!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 012 kr, inklusive Carport. Tillkommer 133 kr för sophantering
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m² Säljarens information
Andel i förening
3,4295 %
Andel av årsavgift
3,4295 %
Nettoskuldsättning
323 322 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Uteplats
Fin uteplats i söder på baksidan med mindre trädgård, fint uterum och ett förråd.
Bilplats
Carport i länga.

Föreningen

Namn
HSB BRF Bergskäret
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
31 lägenheter
Allmänt om föreningen
Varmt välkomna till HSB Brf Bergskäret. Föreningen är registrerades 1979 och har sitt säte i Helsingborgs kommun. Föreningen äger fastigheten Bergskäret 1 med adress Alnögatan 56-86 i Rydebäck. Föreningen förvaltas av HSB teckniskt och ekonomiskt.
Tv och Bredband
Föreningen har stadsfiber (1000 mbit/s).
Parkering
Till bostaden hör en carport i länga.
FÖRSÄKRING
Föreningen har en fullvärdes försäkring via Länsförsäkringar där bostadsrättstillägget ingår för föreningens medlemar.
Övrigt
Föreningen ansvarar för allt utvändigt, samt vattenberedare och ventilationskanaler invändigt, boende ansvarar själv för dörrar, underhåll av fönster (byte av fönster är föreningens ansvar) samt allt invändigt. I de fall vinden är inredd eller uterum är tillbyggt är det den boende som ansvarar för underhåll (så som målning av kupor, byte av takfönster, målning av uterumsstomme etc.) samt om något fel uppstår pga. dessa installationer så är det den boendes ansvar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen genomförde en fastighetsbesiktning 2020 och upprättade en ny underhållsplan.
Enligt underhållsplanen som HSB utfärdat bör stambyte/relining ske inom 10-15 år.

2020 Byte av panel.
2021 Besiktning av ventilationskanaler.
2022 Behandlat taken med grön-fri.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
1½-plansradhus med inredd vind
BYGGNADSÅR
1980
Uppvärmning
luft/luft + direktverkande el
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Luft/luft pumpen installerades 2017.
Elen sågs över 2017 och samtliga eluttag jordades och automatsäkringar monterades.
Uterummet är byggt 2015 - Skånska Byggvaror - Bygglov finns
Taket på uterummet är nylagt oktober 2021

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,643%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
17 145 kr/år
vatten
5 219 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
22 364 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Elförbrukning
13 569 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2016-12-18
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
42 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Rydebäck ligger vid kusten en halv mil söder om Helsingborg och bebyggelsen består till största delen av villor. Ursprunget till Rydebäck är en gård med ett tegelbruk som grundades på 1600-talet av den danske kungen Christian IV. Teglet användes som byggnadsmaterial till alla de slott som byggdes i Skåne vid den tiden. Utbyggnaden av samhället startade på 1960-talet och idag är Rydebäck ett av landets största villaområden. I Rydebäck finns bekväm service i form av matbutik, apotekt, vårdcentral och bibliotek samlat på ett ställe. Det finns gott om förskolor samt grundskolan Rydebäcksskolan åk F-9 och Rydebäcks Montessoriskola åk F-6. På orten finns tre restauranger, Restaurang Tegel, Rydebäcks Pizzeria/restaurang och Primo Pizza. Sedan 2001 går Västkustbanan genom samhället och det finns en Pågatågsstation i den östra delen. Det går även bussar med bra förbindelse till Helsingborg.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Rydebäck? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Rydebäck för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Rydebäck nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

FASAD

HALL

KÖK

VARDAGSRUM

SOVRUM

HALL ÖVRE PLAN

BADRUM

TVÄTTSTUGA

TRÄDGÅRD

Planlösning