Fågelsångsgatan 19 Centrala Helsingborg
Centrala Helsingborg

Fågelsångsgatan 19

Snygg trea i city ...

Såld

Snygg trea i city ...

Mitt i centrala Helsingborg, ligger Fågelsångsgatan 19. Här bor Ni med direkt närhet till såväl goda kommunikationer, butiker, hav, natur, fina promenadstråk, caféer, restauranger och livsmedelsbutiker.

I detta omtyckta och historiska kvarter har vi på Svenska Mäklarhuset fått förtroendet att förmedla ett hem som onekligen får hjärtat att slå lite snabbare. En optimalt belägen och otroligt snyggt renoverad trea med trevlig planlösning.

Bakom entrédörren försvinner stadens brus och vi välkomnas av en ljus och totalrenoverad lägenhet. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden och man ser solen strålar slå mot de fina golven. In genom hallen möts vi av ett lyxigt kök som ligger tillsammans med matplatsen. Intill matplatsen ligger vardagsrummet med utgång till den mysiga balkongen som vetter in mot den lugna gården. Bostaden inrymmer två bra sovrum. Tillbaka i hallen finner vi ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en rymlig klädkammare.

Tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.