Snöfågelgatan 12 Gustavslund
Gustavslund

Snöfågelgatan 12

Radhus med soldränkt trädgård & egen biluppställningsplats

Såld

Radhus med soldränkt trädgård & egen biluppställningsplats

Bo billigt och bekvämt i attraktivt radhus på gavel med trädgård och trädäck i soldränkt västerläge! Smart planlösning, tilltalande interiörval, biluppställningsplats vid huset, praktiskt förråd, stenlagd uteplats på entrésida och helkaklade badrum på vardera våningsplan är bara några av alla fördelar att nämna.

Låg driftskostnad, välplanerade 99 kvadratmeter fördelade på två plan och bra sociala ytor gör detta till en kanonbostad! I den öppna planlösningen mellan kök & vardagsrum inryms bra matplats medan det obligatoriska fredagsmyset spenderas i soffmöblemanget i vardagsrummet. Utgång till trädgården i form av trädäck med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och lek på gräsmattan. Ifrån uteplatsen har Ni utsikt över föreningens innergård med lekplats. I bostaden finner Ni vidare två helkaklade badrum, två sovrum (som enkelt kan göras om till tre), mindre allrum, klädkammare och en praktisk tvättstuga. Därtill finns bra förvaringsmöjligheter på vind.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavspark - en omtyckt förening på bra läge!

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.