Silversparregatan 1 Gustavslund
Gustavslund

Silversparregatan 1

Kanonvilla med soldränkt trädgård och egen carport

Såld

Kanonvilla med soldränkt trädgård och egen carport

Bo billigt och bekvämt i Svanenmärkt hus på Gustavslund med stora sociala ytor och en trädgård som badar i sol! Här erbjuds en härlig, stenlagd uteplats, gräsmatta för barn med spring i benen och ett isolerat, praktiskt förråd. På framsidan finns en uteplats ypperlig för morgonkaffet i solen och vid sidan om huset inryms ett flertal bilar på biluppställningsplats och i carport.

Huset är byggt 2019, fördelar sina 166 kvm över två plan och har låga driftskostnader. Stilrena och påkostade tillval, välplanerade ytor och en härlig nybyggnationskänsla gör att detta är en bostad Ni inte vill missa. Bostaden erbjuder ett trevligt kök från Vedum i öppen planlösning mot stort vardagsrum, bra matplats, härligt allrum, fyra sovrum, helkakalade badrum på vardera våningsplan, praktisk tvättstuga, walk-in closet otroligt bra förvaringsmöjligheter.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

OBS! Fastighetsskatt:
Bostaden har värdeår 2018, vilket innebär att Ni är helt befriad från fastighetsavgift i 15 år efter värdeåret.

Visa mer
Slutpris

6 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.