Apeloxegatan 20 Gustavslund
Gustavslund

Apeloxegatan 20

Såld

På ett av Gustavslunds bästa lägen ligger detta fantastiska radhus! Attraktiva tillval, trädäck i soldränkt söderläge, stenlagd uteplats & biluppställningsplats på entrésida, praktiskt förråd och 3-4 sovrum är bara några av alla fördelar att nämna.

Här bor Ni billigt och bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade kvadratmetrar fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder stora sociala ytor i vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms större soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som den rejäla matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Härifrån finns också utgång till trädgården i form av trädäck med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och en eventuell studsmatta för barnen. Ifrån uteplatsen har Ni härlig utsikt över lekplats, grönområde och den alldeles intilliggande ridstigen där hästar dagligen rider förbi. I bostaden finner Ni vidare två helkaklade badrum, tre sovrum, allrum (som kan göras om till sovrum vid behov), bra klädkammare och en praktisk tvättstuga.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Apeloxen - en omtyckt förening på riktigt bra läge!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.