Fredriksdal

Larmvägen 16D

Trevlig etta med stor inglasad balkong ...

SÅLD

Trevlig etta med stor inglasad balkong ...

På perfekt läge har vi nöjet att presentera en fin lägenhet Larmvägen 16D. Lägenhet ligger högst upp i huset, helt insynsskyddad med en ytterst härlig inglasad balkong.

Vi välkomnas in i en ljus enrumslägenhet om 43,5 kvm. Lägenheten har en trevlig och smart planlösning, där vardagsrum och sovrumsdel ligger tillsammans. I bostaden finns ett generöst kök med matplats och en stor inglasad balkong. Avslutningsvis så finns här ett helkaklat badrum med sobra toner med tvättmaskin. Till lägenheten hör ett förråd.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en övernattningslägenhet, lekplats, parkeringsmöjligheter samt en vacker innergård med grillplats. I månadsavgiften ingår TV, vatten och värme.

Här bor du på Fredriksdals trevligaste läge, bara ett stenkast från ICA Maxi, City Gross, LIDL, skola och dagis. Med en kort promenad når du Fredriksdals museum och vackra trädgård. Med en utmärkt bussförbindelse når du även stadens pulsliv och Väla.

Så för dig som studerar eller söker din första lägenhet - Tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer
Slutpris

680 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.