Juligatan 4 Sofieberg
Sofieberg

Juligatan 4

Snyggt enplanshus på populära Sofieberg ...

Såld

Snyggt enplanshus på populära Sofieberg ...

Nu har vi fått äran att presentera ett klassiskt 60-talshus på Juligatan 4. Ett välskött, omhändertaget och renoverat enplanshus. Här möts man av en stor och härlig friköpt tomt om 660 kvm med trevlig trädgård, ifrån vilken man kan följa solen från tidig morgon till sen kväll. Huset är beläget på ett fritt och insynsskyddat läge på en lugn återvändsgata i ett trivsamt villakvarter, mitt i populära och barnvänliga Sofieberg. Månadsgatorna är små återvändsgator med begränsad biltrafik vilket ger en perfekta möjlighet för barnen att spela landhockey eller fotboll på dessa. Uppställningsplats finns på tomten.

Huset fördelar sig på 160 kvm, med många möjligheter för den stora familjen. Vi välkomnas in i hallen, härifrån ges en god överblick in mot vardagsrum och kök. Till höger ligger ett funktionellt och stilrent kök med angränsande tvättstuga.
Från hallen till vänster går vi in i det generösa vardagsrummet som rymmer både stor matplats och soffgrupp. Härifrån har man direkt utgång till trädäcket och vidare ut i trädgården i klockrent västerläge.

Huset har idag fyra sovrum som ligger på rad. Här finns även ett helkaklat snyggt badrum och gästwc.
Husets garage har byggts in och används idag som ett allrum. Här finns möjligheter att inreda som man vill. T. ex. som tonårsrum, hobbyrum, för att ge några förslag.

Nu är det dags för Juligatan 4 att lämna över pinnen till nästa ägare, blir det ni?? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

5 075 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.