Grubbagatan 3D Stattena
Stattena

Grubbagatan 3D

Otroligt ljus bostad med fantastisk terass i västerläge ...

Såld

Otroligt ljus bostad med fantastisk terass i västerläge ...

På Grubbagatan 3D, välkomnas vi in i en ljus och ombonad lägenhet om 49 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden och man kan riktigt känna känslan av att detta är något unikt. Hallen leder oss in i ett modernt kök som ligger i öppen planlösning med ett generöst vardagsrum med matplats. Från vardagsrummet nås den magiska terassen, som ligger i ett perfekt västerläge med sol från morgon till kväll. Lägenhetens sovrum rymmer en säng samt förvaring. Avslutningsvis nås det helkaklade badrummet, som inom kort ska renoveras, då föreningen ska utföra stambyte. Här har man som ny ägare få möjlighet att göra alla val och sätta sin egen touch på badrummet.
Föreningen har en mysig innergård för föreningens medlemmar.

Vill du bo mitt i hjärtat av Stattena, i en stabil förening, helt insynsskyddat, i ett fulländat hem med genomgående planlösning och med en enastående terass som är få förunnat och med närhet till allt som staden har att erbjuda, så tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer
Slutpris

2 095 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.