Bogesundsgatan 8 Ramlösagården
Ramlösagården

Bogesundsgatan 8

Årgång 1968 ...

Såld

Årgång 1968 ...

Nu har vi fått äran att presentera ett klassiskt 60-talshus på Bogesundsgatan 8. Ett välskött, omhändertaget och renoverat tegelhus i ett plan med källare. Här möts man av en stor och härlig friköpt tomt om 740 kvm med en vackert anlagd trädgård, ifrån vilken man kan följa solen från tidig morgon till sen kväll. Huset är beläget på ett fritt och insynsskyddat läge på en lugn återvändsgata i ett trivsamt villakvarter, mitt i populära och barnvänliga "Gamla Ramlösagården". Som ett extra plus så finns ett dubbelgarage samt uppställningsplats för 3-4 bilar på tomten.

Huset fördelar sig på två plan med många möjligheter för den stora familjen. På entréplan välkomnas vi in i ett socialt kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och matplatsen. Här ryms både ett matbord och soffmöblemang. Härifrån har man direkt utgång till det generösa uterummet med stora skjutdörrspartier. På detta plan finns tre bra sovrum samt ett sprillans nytt badrum i sobra toner med dusch.

Husets källare känns inte som en källare! Källaren, som även har egen entré, har bra ljus och rymd, vilket gör att den med fördel kan inredas på många sätt. T. ex. som tonårsrum, gillestuga, hobbyrum, för att ge några förslag. Här finns även en stor tvättstuga, torkrum, duschrum, bastu, gästwc och bra med förrådsutrymmen.

Nu är det dags för Bogesundsgatan 8 att lämna över pinnen till nästa ägare, blir det ni?? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

6 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.