Såld lägenhet på Tranemansgatan 46 i Eneborg
Eneborg

Tranemansgatan 46

Tvåa på Eneborg!

Såld

Tvåa på Eneborg!

Renoverings- och moderniseringschans! Skapa Ditt egna drömboende och bo billigt & bekvämt i välplanerad bostad i populär HSB-förening på Eneborg. Lägenheten erbjuder balkong i söder mot trevlig innergård, ett stambytt och helkaklat badrum, kök med bra matplats och ett rymligt vardagsrum. Addera ett bra sovrum med inbyggda garderober och hall med klädkammare så har Ni här en kanonbostad!

Till lägenheten hör ett förråd på vinden & ett mindre förråd i källarplan.

På Tranemansgatan 46 bor Ni på kanonläge på Eneborg med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt promenadavstånd nås populära Viskängen, natursköna Fredriksdalsskogen med löpslingor, närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, kiosk, pizzerior, konditori och frisörer. Hoppas upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten, Norra Hamnen och ett dopp i Öresund, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering är extra lyx!

Detta är en bostad Ni inte får missa!

Välkomna till Brf Facklan - en omtyckt & populär förening på bra läge!

Visa mer
Slutpris

950 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.