Föreningsgatan 25b Tågaborg
Tågaborg

Föreningsgatan 25b

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Kommande

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

En kommande försäljning du inte vill missa! Två rum och kök på omåttligt populära Tågaborg i HSB Brf Jägaren! Fint renoverat kök, stambytt badrum med tvättmöjligheter, balkong, möjlighet till garageplats - vad mer behövs i en tvåa?

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 57 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 3 287 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.
  • Förening: HSB Brf Jägaren
  • Byggnadsår: 1958
  • Område: Tågaborg, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Föreningsgatan 25b

Varmt välkomna till Föreningsgatan 25B och denna trivsamma bostad om 57 kvadratmeter i uppskattade HSB Brf Jägaren. Bostaden är belägen en trappa upp i huset men det finns möjlighet att ta hiss direkt från markplan. Ni kliver in i denna inbjudande tvårummare och finner hall med gott om förvaring i flera garderober. Rakt fram blickar ni in i köket, vilket är fint renoverat och ger gott om utrymme för matplats. Ta istället höger i hallen och ni når det helkaklade badrummet, vilket renoverades i samband med föreningens stambyte. Här finns dusch bakom duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har bra storlek för en dubbelsäng, sängbord och förvaring. Vardagsrummet ger gott om plats för större soffa men även kontor eller matplats om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens mysiga, lilla balkong.

HSB Brf Jägaren är en populär bostadsrättsföreningen som genomgick stambyte med badrumsrenovering 2006-2007. Det finns trevliga gemensamma utrymmen som tvättstugor, torkrum, cykelrum och förråd. Föreningen har även gästlägenhet och lokal för uthyrning samt ett garage (separat kö) med möjlighet att parkera bilen till en överkomlig peng.

Tågaborg, detta populära område som erbjuder gångavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vår kära Pålsjö skog. Dessutom ett stenkast från Vikingsbergsparken, dit ni med fördel tar med picknick-korgen och njuter av utsikten. Ett utmärkt läge för er som vill bo nära stadens puls men samtidigt ha naturen runt knuten.

Observera att detta är en kommande försäljning, vilket innebär att lägenheten just nu inte är tillgänglig för visning. Fler bilder, mer information och pris kommer att annonseras vid försäljningsstart. MEN! Skynda att anmäla ert intresse redan nu så att ni inte går miste om eventuella förhandsvisningar.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Anna Ernér, på 0704-822719 eller [email protected]

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

En kommande försäljning du inte vill missa! Två rum och kök på omåttligt populära Tågaborg i HSB Brf Jägaren! Fint renoverat kök, stambytt badrum med tvättmöjligheter, balkong, möjlighet till garageplats - vad mer behövs i en tvåa?

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 287 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m² föreningens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
0,89173 %
Andel av årsavgift
0,89173 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Jägaren
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
94 lägenheter varav 1 hyresrätt, 40 lokaler
Tv och Bredband
ComHem. Kabel-TV (basutbud) ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 56 parkeringsplatser i garage. Separat kö. F n ca 330kr/mån.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har bytt vattenstammarna och renoverat badrummen 2006-2007.

Underhållsåtgärder som planeras inom de närmaste fem till tio åren, enligt årsredovisning 2019/2020:
- renovering av garagetaket samt trädgård ovanför garaget
- byte entrépartier
- renovering hissar sker kontinuerligt och behovsprövat

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,643%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Uppvärmning
4 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Kostnad för Internet, försäkring och el kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsvanor, avtal och leverantör.
Energideklaration
Utförd 2019-04-23
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
107 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Tågaborg är en stadsdel i den nordliga delen av Helsingborg. De äldsta husen är från början av 1900-talet och bebyggelsen är en blandning av villor och flerbostadshus. De välkända så kallade engelska radhusen byggdes på 1920-talet. Under de två årtiondena därefter expanderade Tågaborg österut och fick sin nuvarande omfattning. Under 1960- och 70-talen revs en del äldre hus och ersattes av flerbostadshus.

Kommunikation

Centrum ligger på promenadavstånd men bussarna dit och till övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Bebyggelsen är ganska tät på Tågaborg men Vikingsbergsparken ligger på området, och åt norr gränsar Tågaborg till Pålsjö skog.
Ett par närbutiker, bageri , frisörer mm finns utspridda i området och ger en mysig kvarterskänsla.

Övrigt

2018 hade de två statistikområden som motsvarar Tågaborg en sammanlagd befolkning på 8 148 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.