Snöfågelgatan 35 Gustavslund
Gustavslund

Snöfågelgatan 35

Kvadratsmart och stilrent radhus …

Till salu

Kvadratsmart och stilrent radhus …

Välkomna till detta stilfulla tvåplansradhus i pittoreskt radhuskvarter i hjärtat av Gustavslund. Radhuset är signerat år 2019, där samtliga materialval är noga utvalda för att skapa en modern och lyxig känsla. Bostaden är disponerad på 5 rum och kök, tre bra sovrum, två badrum och en separat tvättavdelning. Mycket familjevänlig planlösning med härliga sällskapsytor och fint trädäck på baksidan och ett insynsskyddat trädäck i soligt väster läge. Direkt närhet till underbar natur, bekvämt avstånd till centrum, mataffär, träningsanläggningar samt populära skolor.

Nästintill oförskämt bra läge, slå mäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 650 000 kr
  • Boarea: 99 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 3 712 kr Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
  • Förening: BRF Gustavspark
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Gustavslund, Helsingborg

3 650 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Eema Jakus Strand

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Snöfågelgatan 35

HALL

Vi välkomnas in den ljusa o trevliga hallen. Under fötterna ligger en slitstark, snygg klinker som sedan övergår till ett fint vitlaserat parkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Finns gott om förvaring och avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben till vänster.

Visa mer

KÖK

Vidare in nås ett stilrent kök som är noga utvalt av dagens ägare. Genomförda tillval har gjort att köket är något alldeles extra. Här finns full maskinell utrustning samt spotlights i taket. Vid köket har man gott om plats för ett matbord.

Visa mer

VARDAGSRUM/MATPLATS

I öppen planlösningen med köket ligger vardagsrummet. Ett underbart rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna och dörren som leder oss ut till trädäcket på baksidan.

Visa mer

BADRUM

På entréplan finns ett stort och snyggt helkaklat badrum. De stilrena materialvalen återspeglas i de snygga infällbara duschväggarna, handfatet i kommod och som extra lyx finns här en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen finns även här ett riktigt snyggt badrum i samma läckra utförande som förgående. Här har man valt att inreda med ett sobert badkar.

Visa mer

ALLRUM

I hallen finns ett allrum som dagens ägare idag använder som kontor. För den som önskar så kan man ha en mysig tv-hörna.

Visa mer

SOVRUM

På ovanvåningen finns tre sovrum. Två perfekta barnrum, kontor eller gästrum. I ett av rummen finns en klädkammare. Bostadens Master Bedroom är verkligen generöst och här finns gott om plats för en stor, härlig säng. I detta rum finns en garderob längs med en väggen.

Visa mer

UTEPLATS

På framsidan möts vi av ett stort trädäck med angränsande förråd. Trädäcket ligger i ett perfekt läge då man har ett västligt läge. Perfekt för soldyrkare. Här finns utrymme för större möblemang och grillen.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 712 kr, Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m² föreningens information
Andel i förening
1,887 %
Andel av årsavgift
1,89 %
Bilplats
Till varje bostad hör en egen parkeringsplats framför huset. Gemensamt p-platsområde i området.
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller eema.strand@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
BRF Gustavspark
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
53 lägenheter
Äger föreningen marken
Föreningen äger byggnader och mark med beteckningarna Boja 1, Busa 1, Blomstra 1, Blacka 1 och Broka 1, Helsingborgs kommun.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
485 kr
Allmänt om föreningen
Föreningens byggnader uppfördes under 2018-2019, inflyttning påbörjades i mars 2019 och avslutades i januari 2020. Byggnaderna består av 53 bostadsrätter i sju radhuslängor. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan uppgår till 5 247 kvm.
Föreningen disponerar 16 gemensamma parkeringsplatser inom bostadsområdet, samt en parkering på varje bostadstomt.

Ekonomisk förvaltare: Akevo

Bostadsrättsföreningen Gustavspark: brf@gustavspark.se
Hemsida: https://gustavspark.se/
Information om månadsavgiften
Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
Tv och Bredband
Ansluten till stadsnät (fiber).
Parkering
Finns en egen parkeringsplats på bostadens framsida. Gemensam parkeringsyta (gästparkering) finns i området.
FÖRSÄKRING
Bostadsrättsföreningen är i skrivande stund försäkrad hos Bolander (Trygg Hansa), ingen tilläggsförsäkring för bostadsrätt behövs. Bostadsrättsinnehavare tecknar egen hemförsäkring.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
3 650 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,643%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 200 kr/år
Uppvärmning
7 200 kr/år
vatten
2 160 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
16 560 kr/år
Kommentar
Driftkostnaderna är uppskattade av Skanska.

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Gustavslund 4 210 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.