Tellusgatan 95 Björka/Ödåkra
Björka/Ödåkra

Tellusgatan 95

ÄNTLIGEN TILL SALU I POPULÄRA SKOGSGLÄNTAN MED HÄRLIG BALKONG! HÖGST UPP!

Såld

ÄNTLIGEN TILL SALU I POPULÄRA SKOGSGLÄNTAN MED HÄRLIG BALKONG! HÖGST UPP!

I idylliska och naturnära Björka erbjuds nu en lägenhet med rymlig balkong i härligt västerläge högst upp i huset - hiss finns!

Ta hissen upp till fjärde våningen på eftertraktade Tellusgatan 95, där erbjuds nu 3 rum och kök med en underbar balkong med plats för utemöbler och solhäng. Interiören är tilltalande och håller en genomgående bra standard. Bostadens 82 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge! BRF Skogsgläntan är en trevlig förening och här har ni även möjlighet att hyra både parkeringsplats och garage. Perfekt för barnfamiljen som växer eller för er som vill bo lite större!

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till vad bästa Ödåkra har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man bra med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker på Väla Centrum, förskola och skola. Välkomna att boka er för visning! För mer info, tryck - läs mer!

Visa mer
Slutpris

1 465 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.