Lerbergets byaväg 42 Gamla Lerberget
Gamla Lerberget

Lerbergets byaväg 42

STOR FAMILJEVILLA TILL SALU I FANTASTISKA GAMLA LERBERGET - MAGISKT LÄGE!

Såld

STOR FAMILJEVILLA TILL SALU I FANTASTISKA GAMLA LERBERGET - MAGISKT LÄGE!

Söker du ett hus med en makalöst trevlig utsikt över hav och samtidigt få plats med hela stora familjen? Då finns denna villa som bokstavligt talat badar i charm - stenkast från Lerbergets hamn - på 8 rum, stor & härlig trädgård med trevliga solplatser - en insynsskyddad tomt.

Ovanvåningen består av tre sovrum, gästtoalett med toalett och vask. Här uppe finns även ett allrum med en av de bästa utsikterna för området - horisontell utsikt över sundet.

På nedanvåningen finner ni ett stort vardagsrum med kakelugn och ett bibliotek. Det finns 2 bra sovrum, hemmakontor, extra gästrum eller tonårsrum? Ett fantastiskt kök, med högt i tak och som rymmer det stora matmöblemanget. Även ett helkaklat badrum, gästtoalett under trappan, samt ett rymligt grovkök med tvättavdelning, förvaring och egen entré.

Läget är suveränt. Lerbergets hamn ligger ett stenkast från huset. Området bjuder även på förskola, skola 1-9, på gångavstånd. Mycket bra kommunikationer till Helsingborg och även närhet till både 111:an och 112:an. Promenadavstånd till strand, bad och vackra grönområden. Här i Kullabygden är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen att boka in er på en visning! För mer info, tryck - läs mer!

Visa mer
Slutpris

8 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.