Öresundsgatan 8 Planteringen
Planteringen

Öresundsgatan 8

FAMILJEPARHUS NÄRA CENTRUM - FLYTTA RAKA VÄGEN IN! TVÅ GARAGE!

Såld

FAMILJEPARHUS NÄRA CENTRUM - FLYTTA RAKA VÄGEN IN! TVÅ GARAGE!

Välkommen in i detta mycket fina tvåplans-parhus, där såväl material och design har valts med fingertoppskänsla. Kombinerat med bra finesser och genomtänkta lösningar är detta något för dig som söker det där lilla extra, stilrent rakt igenom och dessutom med en ljuvlig och skyddad trädgårdstomt i detta mycket populära och centrala område. På den stora uteplatsen på baksidan flödar solen in från förmiddag till kväll. Varför inte sätta in en jacuzzi här bak som gör att ni kan njuta av bubbelbad året runt? Baksidan erbjuder även det underbara uterummet med tak, vilket ger plats för rymligt bord och stolar, och som förlänger sommaren. Ni har möjlighet att ha arbeta hemifrån, i den separata byggnaden ni finner från uppfarten, varför inte göra detta till ett kontor eller ett hobbyrum? Eller varför inte till ett litet gästhus?

Det finns även TVÅ (!) garage, där ett passar perfekt för era hojar och det andre till er bil. Inom området har du gång- och cykelvägar, lekplats och gröna omgivningar som bjuder in till utomhuslek strax utanför husknuten. Bara några minuter bort per fot ligger skola, flera förskolor, buss och centralstation. Även Råå med fina badmöjligheter och skogarna runt omkring ligger på gångavstånd. Boendemiljön är mycket lugn och trivsam för gammal som ung och planlösningen är ypperlig med sina rymliga rum som gör huset optimalt för barnfamiljen.

För mer info - tryck läs mer!

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.