Hårlemans Allé 32 Ramlösa
Ramlösa

Hårlemans Allé 32

RADHUS I POPULÄRA BRUNNSPARKEN. NYRENOVERAT KÖK & BADRUM - ÄNTLIGEN TILL SALU!

Såld

RADHUS I POPULÄRA BRUNNSPARKEN. NYRENOVERAT KÖK & BADRUM - ÄNTLIGEN TILL SALU!

Attraktivt radhus på bra läge med härlig trädgård där du njuter av solen under eftermiddag och kväll! På två plan och fördelat om 105,5 kvm bor du här bekvämt med bra planlösning, stora sociala ytor, badrum på vardera plan och tre bra sovrum. Då både kök och vardagsrum inrymmer matplats är det bara att duka upp - här är plats för hela familjen!
Till bostaden hör även ett stort förråd i trädgården.

Här bor du i ett familjevänligt område med naturen i form av Ramlösa Brunnsparken precis runt knuten med vackra promenadstråk. I närområdet finns förskola & skola på gångavstånd, restauranger och bra kommunikationer i form av både buss och tåg. För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter.

HSB Brf Brunnsparken - en omtyckt förening på bra läge! Boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu, en bra festlokal samt en övernattningslägenhet att hyra till förmånligt pris. För mer info, tryck - läs mer!

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Louise Scholander

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.