Varbergsgatan 10B Fältabacken
Fältabacken

Varbergsgatan 10B

Unik lägenhet med egen härlig trädgård ...

Såld

Unik lägenhet med egen härlig trädgård ...

Bo med bekvämligheterna i en bostadsrätt och känslan av ett eget radhus. I pittoreskt villaområde i Helsingborg ligger dessa engelska radhus på rad. Här har du egen och insynsskyddad uteplats i perfekt söderläge. Detta är ett optimalt läge för dig som vill bo där lugnet råder men ha nära till stadens puls!

Bostadens bottenplan har fönster i tre väderstreck. Här hittar du ett stilrent kök med mysig matplats, ett ljust vardagsrum, sovrum med klädkammare och ett sprillans nytt badrum med tvätt- och torkmöjligheter. En trappa ner finns ett generöst allrum, kontor, sovrum och en lyxig walk-in-closet samt bra med förvaringsmöjligheter. Här finns många bevarade detaljer som påminner om 1900-talets svunna tider.

Varje bostadsrätt i föreningen har nyttjanderätt till en separat uteplats. Du hittar den välskötta uteplatsen rakt utanför dörren i klockrent söderläge. Grill, loungemöbel, matbord, hängmatta och köksodlingen får plats. En lagom hög häck skapar inte bara en vacker grön vägg utan även ett rogivande insynsskydd. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själv för skötsel och underhåll. Föreningen har två gemensamma redskapsbodar.

I parken utanför, som sträcker sig hela vägen från Jordbodalen till Olympia, blommar träden och växtligheten för fullt. Den rogivande miljön i kombination med padelbana och fågelkvitter i träden gör det svårt att tro att du befinner dig så centralt.

Det finns flera bra bussförbindelser som tar dig smidigt till centrum eller angränsande stadsdelar på några minuter. Du har matbutik och flera matställen alldeles i närheten. På 10 minuters promenad når du Söders serviceutbud och på 20 minuter Helsingborgs centrum. Efter en promenad i området märker du att omgivningarna har allt du kan önska.

Det finns gott om gratis parkering i området. Det finns även betald parkering rakt över gatan eller i parkeringsgarage längre ner.
?
Husen ritades av en av modernismens pionjärer, Sigurd Lewerentz, och är q-märkta. Bostadsrättsföreningen har gjort flera stora renoveringar de senaste åren och samtidigt passat på att återställa originalskick i stor utsträckning.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

1 810 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.