Blombergagatan 4 Gustavslund
Gustavslund

Blombergagatan 4

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

Kommande

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

SNABBFAKTA

  • Boarea: 99 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 3 712 kr Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
  • Förening: BRF Gustavspark
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Gustavslund, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Blombergagatan 4

..:: Bo på kanonläge i attraktivt radhus med eftermiddags- och kvällssol i trädgård ::..

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Parkera bilen på biluppställningsplatsen på framsidan, stig ur bilen och kliv in genom ytterdörren så kör vi igång!
Här bor Ni billigt och bekvämt i ett attraktivt radhus om två plan fördelat på 99 kvm med härliga sociala ytor i vardagsrum och kök, genomtänkt planlösning, helkaklade badrum på vardera plan, allrum och tre sovrum. I den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inryms soffgrupp och bra matplats. Härifrån finns också utgång till trädäcket i trädgården med sin ypperliga eftermiddags- och kvällssol.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, ICA Supermarket, förskolor, skolor, pizzeria och bra kommunikationer med flera busslinjer. För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavspark - en omtyckt förening på bra läge!

Välkomna till BRF Gustavspark och dessa populära radhus!

Huset i två plan har sin sociala del på entréplan med vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats samt ett härligt trädäck och tillhörande trädgård. Köket är ljust och fint och skåpen maximerar era förvaringsmöjligheter. Diskmaskin, kyl och frys är i snyggt rostfritt och slitstark bänkskiva. På entréplan finns ett stilrent duschrum med tillhörande tvättstuga som ligger i anslutning till hallen. Tvättstugan erbjuder goda möjligheter för att hänga tvätt och det finns både tvättmaskin och torktumlare.

På övre plan har ni husets privata sfär med allrum med takfönster för härligt ljusinsläpp, tre sovrum samt badrum med badkar. I det stora sovrummet finns en praktisk garderob medan det är i "sovrum 2" finns en egen klädkammare, stor bonus!

Huset är byggt 2019 och det känns fortfarande som nytt. Ägarna har gjort snygga och praktiska lösningar för att underlätta vardagen och ge ett hemtrevligt intryck. På entrésidan har ni uppställningsplats för er bil samt utrymme för exempelvis cafébord vilket är ypperligt för Er som älskar dricka morgonkaffet i solen.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 712 kr, Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
Antal rum
5 rum + Kök
Boarea
99 m² föreningens information
Andel i förening
1,887 %
Bilplats
Till varje bostad hör en egen parkeringsplats framför huset. Gemensamt p-platsområde i området.
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Stellan Kjellsson, på 0707-919570 eller stellan.kjellsson@smh.se

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
BRF Gustavspark
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
53 lägenheter
Äger föreningen marken
Föreningen äger byggnader och mark med beteckningarna Boja 1, Busa 1, Blomstra 1, Blacka 1 och Broka 1, Helsingborgs kommun.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Föreningens byggnader uppfördes under 2018-2019, inflyttning påbörjades i mars 2019 och avslutades i januari 2020. Byggnaderna består av 53 bostadsrätter i sju radhuslängor. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan uppgår till 5 247 kvm.
Föreningen disponerar 16 gemensamma parkeringsplatser inom bostadsområdet, samt en parkering på varje bostadstomt.

Ekonomisk förvaltare: Akevo

Bostadsra¨ttsfo¨reningen Gustavspark: brf@gustavspark.se
Hemsida: https://gustavspark.se/
Information om månadsavgiften
Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
Tv och Bredband
Ansluten till stadsnät (fiber).
Parkering
Finns en egen parkeringsplats på bostadens framsida. Gemensam parkeringsyta (gästparkering) finns i området.
FÖRSÄKRING
Bostadsra¨ttsfo¨reningen a¨r i skrivande stund fo¨rsa¨krad hos Bolander (Trygg Hansa), ingen tilla¨ggsfo¨rsa¨kring fo¨r bostadsra¨tt beho¨vs. Men glo¨m inte teckna hemfo¨rsa¨kring.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,643%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
7 200 kr/år
Uppvärmning
7 200 kr/år
vatten
2 160 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
16 560 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Driftkostnaderna är uppskattade av Skanska.

Omgivning

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Gustavslund 4 210 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.