Mårtenstorpsgatan 113 Gustavslund
Gustavslund

Mårtenstorpsgatan 113

Attraktivt gavelradhus med sjöutsikt

Såld

Attraktivt gavelradhus med sjöutsikt

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Gavelradhus med kanonläge på populära Gustavslund! Trädgård med trädäck och perfekt eftermiddags- och kvällssol, stenlagd uteplats på entrésidan, praktiskt förråd, attraktiva tillval och tre sovrum är bara några av alla fördelar att nämna. Modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora sociala ytor för Er som önskar bjuda hem vänner och släkt.

Här bor Ni billigt och bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade 99 kvadratmeter fördelade på två plan och en tilltalande planlösning som attraherar.

2017 byggde PEAB på uppdrag av HSB dessa arkitektritade bostadsrättsradhus längst med dammen på Gustavslund. Husen med sin svarta träpanel och industriella touch med pergolan på entrésidan ger ett stilrent och genomarbetat intryck.
Medan exteriören bjuder på en lite hårdare känsla med den svarta fasaden och industriella pergolan så är känslan inne i huset en helt annan! Ni välkomnas av ett varmt hem med neutrala färgval och ett fint ljusinsläpp i de stora fönsterna. Hela entréplan i bostaden har vattenburen golvvärme vilket ger ett behagligt inomhusklimat. Här har ni tre bra sovrum med tillhörande skjutdörrsgarderober för praktisk förvaring. Två helkaklade badrum där valmöjligheten står mellan badkar eller dusch - perfekt för barnfamiljen!

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym (med padelhall), ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavslund - en omtyckt förening på riktigt bra läge!

Tillträde beräknat till ca augusti 2022.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare - Stellan Kjellsson - på 0707-919570 eller stellan.kjellsson@smh.se

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.