Villa till salu på Thailand, Koh Lanta, Villa Clara Khlong Dao Beach i Klong Dao
Klong Dao

Thailand, Koh Lanta, Villa Clara Khlong Dao Beach

Villa i privat läge på Khlong Dao

Till salu

Villa i privat läge på Khlong Dao

Villa i privat läge på Khlong Daa inkluderar Thailändskt företag (5 miljoner THB) + 2 arbetstillstånd. Så missa inte denna möjlighet att kunna stanna och jobba i Thailand och äga ditt boende.

Visa mer
Thailand, Koh Lanta, Villa Clara Khlong Dao Beach Thailand, Koh Lanta, Villa Clara Khlong Dao Beach [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 7 200 000 THB
  • Antal rum: 3 rum varav 2 sovrum
  • Boarea: 91 kvm
  • Tomtarea: 292 kvm
  • Område: Klong Dao

7 200 000 THB

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

SMH Estate Koh Lanta

Kontakt Koh Lanta

Välkommen till Thailand, Koh Lanta, Villa Clara Khlong Dao Beach

SMH Estate Lanta presenterar en unik möjlighet att äga ett charmigt hus med två sovrum och ett badrum, strategiskt placerat på en väl tilltagen tomt på 292 kvm, komplett med en eftertraktad Chanote-titel. Denna egendom sticker ut med sin anpassade infrastruktur, inklusive en nyligen installerad djupborrad vattenbrunn och modern trefaselektricitet, som garanterar en problemfri vardag.

Med en imponerande grundyta på 7 x 13 meter, erbjuder detta hus inte bara rymligt boende utan också en privat oas direkt utanför din dörr – en inbjudande swimmingpool omgiven av en pittoresk trädgård. Varje detalj i detta hem har noggrant övervägts för att spegla en hög västerländsk komfortnivå, från den välplanerade inredningen till den fullständiga möbleringen. Allt är redo för dig att bara packa upp dina väskor och börja njuta av ditt nya hem.

Bottenvåningen har en solig terrass på 7 x 3 meter som inbjuder till avkopplande eftermiddagar och sociala tillställningar. Fortsätt upp till övervåningen och du möts av en rymlig balkong som erbjuder andlös utsikt över de omgivande bergen – en perfekt plats för att njuta av morgonkaffet eller avsluta dagen med en spektakulär solnedgång.

Det går enkelt att bygga 2 sovrum till ett på förstavåningens terrass och ett vid uteduschen.

3 D visning http://around.photo/th/krabi/koh-lanta/villa-clara/

  • Thailändskt företag 5 miljoner THB + 2 arbetstillstånd

Övriga bilder

Om bostaden

Villa i privat läge på Khlong Daa inkluderar Thailändskt företag (5 miljoner THB) + 2 arbetstillstånd. Så missa inte denna möjlighet att kunna stanna och jobba i Thailand och äga ditt boende.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²
Tomtarea
292 kvm
Tomt
Privat läge

Avstånd

Centrum
500 m
Hav
200 m
Strand
200 m

BYGGNADSFAKTA

Vatten/avlopp
Privat brunn

Ekonomi

Utgångspris
7 200 000 THB

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
40 000 THB/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
40 000 THB/år

Allmänt om området

Klong Dao ligger på den västra sidan av Koh Lanta och är den mest populära stranden på ön. Stranden är bred och långgrund, perfekt för lek och promenader. Längs med Klong Dao-stranden ligger många små, mysiga restauranger. Närheten till de båda svenska skolorna Sanuk och Lilla svenska skolan gör att många barnfamiljer trivs här.

Längs med huvudvägen finner du det mesta, såsom små affärer, restauranger, resebyråer och massageställen.

På kvällen njuter du av den vackra solnedgången och förutom god mat bjuder restaurangerna ofta på eldshow vid strandkanten.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

SMH Estate Koh Lanta

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

SMH Estate Koh Lanta

Kontakt Koh Lanta

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Klong Dao

Klong Dao