Såld lägenhet på Harpsundsvägen 61, BV i Högdalen
Högdalen

Harpsundsvägen 61, BV

Rymlig och ljus etta med låg avgift och 2 min till tunnelbanan

Såld

Rymlig och ljus etta med låg avgift och 2 min till tunnelbanan

Varmt välkomna till Harpsundsvägen 61 och denna ljusa och rymliga etta med direkt närhet till Högdalens centrum med tunnelbana och ett brett serviceutbud. Här erbjuds en välplanerad bostad med mycket gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober som löper längst hela väggen i allrummet. I det tilltagna rummet ryms att möblera med både matgrupp, soffa och en del för säng med bevarad rymd. Golvet är klätt i en smakfullt, ljus enstavsparkett och väggarna är vitmålade. Förutom det tilltagna allrummet erbjuder lägenheten ett praktiskt arbetskök, ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin, samt en hall med utrymme för hatthylla och hallmöbel.

Till lägenheten hör dessutom två källarförråd som nås smidigt i huset. Här bor du i en populär förening med låga avgifter och lyxen till både gym och bastu som kan nyttjas kostnadsfritt av medlemmarna. Förutom detta har föreningen trevliga gårdar med trädgårdsmöbler. I föreningen finns även 20 st hyresrätter kvar vilket kan ses som en dold framtida intäkt till föreningen när dessa så småningom säljs.

Här bor du granne med Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och många busslinjer som trafikerar. Till Stockholm city kommer du på ca 18 min med tunnelbanan. Serviceutbudet i Högdalens centrum är generöst och här finns bland annat flera matbutiker, caféer, restauranger, gym, systembolag och apotek. För en promenad finns exemeplvis härliga grönområdet Bandängen i närheten.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Matplats

Sovplats

Kök

Badrum

Hall

Välkomna!

Övriga bilder

Planlösning