Såld lägenhet på Slätbaksvägen 33, 2 tr i Årsta
Årsta

Slätbaksvägen 33, 2 tr

Renoveringschans med balkong i söder

Såld

Renoveringschans med balkong i söder

Välkomna till Slätbaksvägen 33 och denna välplanerade renoveringschans i högt läge med balkong i ljust söderläge. Här erbjuds välplanerade och yteffektiva kvadratmeter att sätta sin egen prägel på. Från hallen, med gott om plats för avhängning av ytterkläder i flertalet originalgarderober nås badrum och kök på ena sidan, innan du leds till det tilltagna vardagsrummet som öppnar upp till balkongen i eftertraktat läge.

Här bor du i en stor och stabil förening med ett attraktivt läge. Direkt i samma port nås mycket smidigt det tilltagna förrådet, samt matförråd som hör till lägenheten. I porten finns dessutom smidigt cykelförråd att nå.

Området har mycket att erbjuda och ger närhet till kommunikationer med tvärbana och bussar, samt promenadavstånd till Gullmarsplan som på ett par minuter tar dig till Södermalm och vidare till Stockholm city. I Årsta centrum finns mängder med restauranger, caféer, flertalet matbutiker och serviceutbud. För den badsugna finns trevliga Årstaviken att ta ett dopp i eller varför inte en promenad över till Södermalm för att känna av stadspulsen, eller träna vid utegymmet i närheten av vattnet.

Varmt välkomna på våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 570 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Välkomna!

Övriga bilder

Planlösning

Planritning Slätbaksvägen 33