Såld lägenhet på Larsbodavägen 53, 2tr i Farsta
Farsta

Larsbodavägen 53, 2tr

Välplanerad 3:a granne i centralt läge till Farsta Centrum och goda kommunikationer!

Såld

Välplanerad 3:a granne i centralt läge till Farsta Centrum och goda kommunikationer!

Välkomna till denna 3:a centralt i Farsta! Här bor ni i nära anslutning till Farsta Centrum med bra utbud, goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk, bad och sjöar.

Nu har ni möjligheten att köpa denna trevliga bostad med renoveringsmöjligheter. Ljust vardagsrum med plats för soffhörna och matbord. I anslutning till vardagsrummet finner ni utgång till balkongen samt det praktiska köket i original. Två lättmöblerade sovrum med plats för stor säng och garderober. Rymlig hall med platsbyggda garderober och städskåp samt en klädkammare. Stambytt och helkaklat badrum. Till lägenheten ingår ett förråd. I nr 57 finner ni tvättstugan. Välskött och K-märkt förening med renoverade trappuppgångar med fina konstverk i entrén. Utanför huset har parken Dälden nyligen totalrenoverats med nya fina växter, parkmöbler, vägar och belysning moderniserats. Föreningen äger marken och har i nuläget 25 hyresrätter. Detta är en dold tillgång som när de blir uppsagda inbringar pengar till föreningen och på sikt ger ett ekonomiskt tillskott.

Toppläge med Farsta Centrum som närmsta granne. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Här bort ni mycket nära till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stop åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna att kontakta mig för mer info och anmäl er gärna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.