Getfotsvägen 11,1tr Enskede - Gubbängen
Enskede - Gubbängen

Getfotsvägen 11,1tr

Stor och modern 3a i gavel med hiss i huset och bekvämt avstånd till Gubbängens C!

Såld

Stor och modern 3a i gavel med hiss i huset och bekvämt avstånd till Gubbängens C!

Letar ni efter en stor och modern trea i trivsamt gavelläge med härligt ljusinsläpp? Då har ni kommit rätt! Hjärtligt välkomna till Getfotsvägen 11 som stod klart 2009 och byggdes av Veidekke. Här erbjuds ni att bo med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den härliga balkongen. Renoverat kök från 2020 och med möjlighet att inreda med stort middagsbord. Lättmöblerade sovrum med plats för säng och nattduksbord. Gott om förvaring genom platsbyggda garderober i sovrum samt ett praktiskt förråd finns även här. Stilrent och modernt badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare från 2020. Stabil förening med bra månadsavgift!

Mysigt läge med en kort promenad bort till Gubbängens Centrum som erbjuder matbutiken Coop, vårdcentral, bibliotek, apotek, restauranger med mera. En omåttligt populär uppstickare som kom till Gubbängen i mars är glassbaren och pizzerian Morrelliamo som gör äkta italiensk glass och pizza. Utöver detta finner ni tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er vidare in mot stan. En kort promenad bort finner ni Hökarängen som erbjuder konditoriet Konditorn och Bagaren som jag tycker gör stans bästa Semla. Här finner ni även nyöppnade restaurangen Kollektivet och Bak. För er som gillar natur har ni sjön Drevviken lite längre bort som erbjuder skridskoåkning och bad under sommaren. Här erbjuds även fina promenadstråk. Två hållplatser bort finner ni Farsta Köpcenter som erbjuder det mesta. Vill ni ut och träna finns det ett utegym ca 10 minuter från bostaden mot Svedmyra och även i Gubbängen anordnas det utomhusträning om man vill ansluta. Gubbängens IP erbjuder skridskobana och innebandyhall. Bredvid finns även Farsta Tennishall.

Detta hem vill ni inte gå miste om! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse. Planerad visning i mars!

Visa mer
Slutpris

4 410 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.