Varvsvägen 11 Vårby Haga/ Masmo
Vårby Haga/ Masmo

Varvsvägen 11

Optimal 1,5:a med sjöutsikt!

BUDGIVNING PÅGÅR

Optimal 1,5:a med sjöutsikt!

Välkomna till denna välplanerade 1,5 a i perfekt läge och sjöutsikt!
Bostaden erbjuder stora fönsterpartier, som tillsammans med den genomtänkta planlösningen skapar ett ljust och trivsamt hem. Vidare erbjuder bostaden på generösa sällskapsytor, ett påkostat kök, stilrent badrum och goda förvaringsmöjligheter. Här bor du nära naturen och bara ett stenkast från Masmo T-banestation. Tillgänglighet för shopping och nöjen finns även en kort bilfärd bort i Kungens Kurva och Heron City. Ett perfekt hem för såväl förstagångsköparen eller som för den som värdesätter både närheten till stan och grönområdena.

Varmt välkomna att boka in er på våra visningar!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 495 000 kr
  • Boarea: 35 kvm föreningens information
  • Antal rum: 1.5 rum
  • Våning: 3 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 359 kr Inkl. värme, VA, Telia Triple Play med bredband och basutbud för kabel-TV
  • Förening: Brf Solhagaparken 4
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Vårby Haga/ Masmo, Huddinge
Högsta BUD

1 495 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

28 Nov 18:00 - 18:30
Välkomna på visning, anmäl er gärna!
Ansvarig mäklare
Zerina Teymur

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Varvsvägen 11

Vardagsrum

Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas.

Visa mer

Balkong

Generös balkong i högt läge och med sjöutsikt! Här finns gott om plats för balkongmöbler och blommor. Till höger om balkongen finns även ett förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Kök

Stilrent kök och påkostat kök som är fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll samt fläkt. Genomgående ljusa ytskikt och goda förvaringsmöjligheter bakom de vita köksluckorna och bra arbetsytor vid laminatbänkskiva.

Visa mer

Sovdel

Intill entrén finns detta rum med plats för både större säng och matgrupp om så önskas. Till höger om entrén finns plats för avhägningsmöjligheter i form a hathylla samt garderober. Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Helkaklat rymligt badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med handfat, dusch, skåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Zerina Teymur

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 359 kr, Inkl. värme, VA, Telia Triple Play med bredband och
basutbud för kabel-TV
Antal rum
1.5 rum
Boarea
35 m² föreningens information
Våning
3 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,04136 %

Föreningen

Namn
Brf Solhagaparken 4
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Antal lägenheter
86 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
På fastigheten planeras 86 lägenheter byggas fördelat på ett flerbostadshus i fem våningar. Totalt 4 038 kvm.
Tv och Bredband
Kabel-TV och bredband via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.
Parkering
25 parkeringsplatser i parkeringshus för uthyrning till medlemmar. 15 platser under tak á 1000kr/mån och 10 platser utomhus á 500kr/mån. Det kommer även finnas bilpool.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,811%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
2 710 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 710 kr/år
Energideklaration
Utförd 2021-06-14
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
65 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Vårby Haga / Masmo har många fördelar. De starkaste sidorna är lokalisering vid vatten, Albysjön på ena sidan och Mälaren på andra. Här bor du mycket nära naturen. För den friluftsintresserade finns skidbacke och motionsspår i anslutning till området. Flottsbro friluftsområde med 200 m lång sandstrand vid Albysjön och två badbryggor. Anläggningen är också känd för att ha ett antal motionsspår, kanotuthyrning och vandringsleder samt Stockholms största skidanläggning vintertid.

Kommunikation

Ca 200 m från Varvsvägen ligger Masmo T-bana varifrån man enkelt kan ta tunnelbanan in mot stan. På ca 25 min når man Slussen. Vidare finns det två busshållplatser där man smidigt kan ta bussen mot bl.a. Huddinge och Flemingsberg för vidare anslutning med pendeltåg eller fjärrtåg. Reser man med bil har du närhet till Botkyrkaleden och E4:an.

Närservice

Tillgängligheten till närservice är mycket god med både bil och kollektiva färdmedel. Närhet till Skärholmen C med brett serviceutbud och över 200 st butiker. Heron City och Kungens Kurva som erbjuder allt ifrån Ikea, mataffärer, elektronik, djuraffärer, bio mm. Närhet även till Europas största nöjescenter Exploria 20.000 kvadratmeter med temavärldar, bowlinghallar och klätterställningar.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.