Såld lägenhet på Lysviksgatan 59B i Farsta
Farsta

Lysviksgatan 59B

Såld

Välkomna till denna trivsamma fyra i etage med egen ingång i markplan och blomstrande uteplats alldeles utanför! Här erbjuds ni att bo ett stenkast till Farsta Centrum med bra utbud, goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk, bad och sjöar. På entréplan finner ni kök med plats för matbord för ca 4-6 personer, två lättmöblerade sovrum och ett fint renoverat badrum med duschhörna. Förberett för tvättmaskin. På övre plan finner ni ett ljust och fint vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot den renoverade parken. Här finns det stora sovrummet med tillhörande balkong, eftermiddagssol och härlig kvällssol! På övre plan finner ni även en praktisk hall, och för den som önskar plats för en arbetshörna. Här finns även en extra toalett och klädkammare. Till lägenheten ingår ett källarförråd. Föreningen har två tvättstugor, cykel och barnvagnsrum, parkeringsplatser att ställa sig i kö till, samt en övernattningslägenhet! Strax utanför dörren finner ni även en renoverad och fin lekplats för barnen.

Toppläge med Farsta Centrum som närmsta granne. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Endast ca 200 meter till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stopp åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar via vår hemsida.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.