Såld lägenhet på Bergtallsvägen 32, 4tr i Älvsjö-Långbro Park
Älvsjö-Långbro Park

Bergtallsvägen 32, 4tr

Högt upp i huset med soldränkt balkong om ca 12 kvm

Såld

Högt upp i huset med soldränkt balkong om ca 12 kvm

Välkomna till Bergtallsvägen 32 och denna magiska tvårummare, högt upp i huset med ett mycket härligt läge. Bostaden är något utöver det vanliga, då den bjuder på en mycket trevlig utsikt över taknockarna och trädkronorna, samt har en tilltagen balkong om ca 12 kvm som ger en terrassliknande känsla. Ute på balkongen som nås från det ljusa vardagsrummet och som vetter över föreningens gård erbjuds sol under många av dagens timmar tack vare det eftertraktade solläget. Här har du din egna oas att njuta av!

Lägenheten är genomgående mycket luftig och ljus med stora och välplanerade sociala ytor med det tilltagna vardagsrummet i fokus som ligger i anslutning till matplats och kök. I vardagsrummet finns även möjlighet att skapa ett extra rum för den som är i behov av det och då nyttja bostaden som en trea. Vidare i bostaden erbjuds ett kök med all tänkbar maskinell utrusning som kan önskas och intill fönsterpartiet ges en perfekt plats för matgrupp. Bostadens sovrum är i rymlig storlek och ger gott om förvaringsyta i den platsbyggda garderoben bakom skjutdörrar. Från hallen nås det helkaklade badrummet med såväl tvättmaskin, som torktumlare och avslutningsvis finns en praktisk hall med en rejäl garderob för avhängning.

Här bor ni i en omtyckt förening med låga avgifter i vacker och unik parkmiljö. I föreningen finns all önskvärd bekvämlighet såsom cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt, samt garage som nås smidigt genom hiss direkt i huset. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Utanför porten breder den grönskande parken ut sig som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns dessutom både badstrand, klippor, bryggor och restaurangen Casa Del Lago. Vintertid är Långsjön populär för skridsko- och längdskidåkning. Trots de naturnära området slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.