Nyskogavägen 4 Farsta
Farsta

Nyskogavägen 4

Nyproduktion i mysiga Stortorp granne med sjön Drevviken!

Till salu

Nyproduktion i mysiga Stortorp granne med sjön Drevviken!

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 6 795 000 kr
  • Boarea: 155 kvm Ekonomisk plan
  • Antal rum: 7 rum
  • Avgift: 7 176 kr inkl parkeringsplats, kallvatten, bredband och TV (250/250 mbit samt 18 kanaler via Telenor). Brf-tillägg ingår i föreningens försäkring.
  • Förening: Brf Smultronstället i Stortorp
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Farsta, Stockholm
Utgångspris

6 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Nyskogavägen 4

Hjärtligt välkomna till detta smakfullt nybyggda bostadsrättsparhus. Här erbjuds ni att bo med moderna färger och materialval som Besqab har valt med omsorg. Huset blev klart i maj och bostaden präglas av hög standard med Vedumkök och full maskinell utrustning från Electrolux. Sju rum varav fyra sovrum med möjlighet till fler. På översta våningen finns möjlighet att sätta upp ytterligare en vägg. Detta hem har verkligen allt! Ni finner även badrum på varje våning vilket är unikt och lyxigt. På baksidan finner ni en trädäckad altan som vetter ut mot skogsdungen. Grönskande trädgård med buskar såsom måbär och getris samt mindre gräsyta för lek. Detta hem har vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övriga plan. Parkeringsplats utanför dörren. Ni tar er snabbt in till city med bil på ca 15 minuter.

Bostaden är belägen i ett mysigt och charmigt villaområde med mycket kort promenad till buss, fina badplatser och naturstråk vid sjön Drevviken. Närmsta busshållplats är strax utanför gatan med buss 828 och 831 som tar er till Farsta Centrum och Farsta Strand där ni även har pendeltåg och t-bana (gröna linjen).

Vardagsrum

Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som fint delas av med hjälp av köksön. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet kommer man ut till bostadens grästäppa belägen. Här möts ni även att stora härliga fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp.

Visa mer

Kök

Stilrent kök i sandbeige ton med matchande komposit på både bänkskiva, stänkskydd och köksö. Fullständigt maskinell utrustning från Electrolux. Köksön som delar av kök och vardagsrum är både praktisk med förvaring och skapar social samvaro. Matplats för ca 6 personer.

Visa mer

Sovrum 1

På entréplan nås sovrum 1 som även med fördel kan användas som ett kontor. Fönster ut mot entrésidan för bra ljusinsläpp.

Visa mer

Badrum 1

Modernt och snyggt badrum utrustat med dusch, wc, kommod. Smakfullt vitgrått kakel och ljusgrått klinker samt vattenburen golvvärme.

Visa mer

Tvättstuga

I anslutning till badrummet på entréplan finner ni även bostadens tvättstuga och teknikrum. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, bänkskiva och ett praktiskt tvättställ med skåp ovanför. Här står även frånluftsvärmeppumpen av märket NIBE.

Visa mer

Sovrum 2

Master bedroom på våning 2, med gott om plats för bred säng samt bra med förvaring i skjutdörrsgarderob. Fönster ut mot framsidan för bra ljusinsläpp.

Visa mer

Sovrum 3

Sovrum 3 med plats för säng och skrivbord. Ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot framsidan av huset.

Visa mer

Badrum 2

Stilrent badrum på mellanplanet. Utrustat med badkar, wc, kommod samt snyggt vitgrått kakel och ljusgrått klinker. Här finns även vattenburen golvvärme.

Visa mer

Allrum

På plan 2 har ni ett perfekt allrum som med fördel kan användas som tv-rum. Här finner ni även utgången till den mysiga uteplatsen och förrådet som ingår med bostaden.

Visa mer

Uteplats

Grönskande trädgård med buskar av måbär och getris samt gräsyta för lek på framsidan. Trädäckad uteplats på baksidan i lummigt sydvästläge. Här finns även ett förråd med bra förvaring.

Visa mer

Klädkammare

På plan två där ni har de flesta av sovrummen finner ni även en inredd klädkammare.

Visa mer

Ateljé

Stor och luftig alteljé på våning 3 med charmiga vinklar och vrår. Härifrån nås även badrum 3.

Visa mer

Sovrum 4

Sovrum 4 med fönster ut mot den lummiga baksidan. Här finns plats för både säng och skrivbord.

Visa mer

Badrum 3

Med ingång från ateljén finner ni detta badrum utrustat med dusch, wc och kommod. Kaklade väggar och klinkergolv med skön golvvärme.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med klinkergolv samt plats för klädavhängning direkt till vänster. Till höger nås sovrum 1, rakt fram nås badrum 1 samt tvättstuga/teknikrum. Till vänster öppnar bostaden upp sig mot köket och vardagsrummet.

Visa mer

Välkomna!

Välkomna till detta nybyggda parhus. Detta är verkligen ett hem att trivas i! Anmäl er gärna till våra visningar.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

My Lundberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Parhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 176 kr, inkl parkeringsplats, kallvatten, bredband och TV (250/250 mbit samt 18 kanaler via Telenor). Brf-tillägg ingår i föreningens försäkring.
Antal rum
7 rum + Kök
Boarea
155 m² Ekonomisk plan
Andel i förening
5,6824 %
Kommentar till andelstal
Inhämtad från ekonomisk plan.
Uteplats
Tomtarea ca 169 kvm minus byggnadsarea. Mark i anslutning till bostaden enligt planritningen ingår i upplåtelsen. Bostadsrättshavare ska på egen bekostnad ansvara för underhåll av det uppåtna markområdet.
Bilplats
Uteparkering i nära anslutning till bostaden.

Föreningen

Namn
Brf Smultronstället i Stortorp
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
19 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen registrerades 2019-03-21 och husen stod färdiga i maj 2022. Föreningen består av 19 radhus och parhus. Föreningen äger marken, dvs inget tomträttsavtal! För mer information se föreningens ekonomiska plan.
Tv och Bredband
Nätanslutning finns via kollektiv abonnemang, men kund väljer själv elleverantör. Tv/Datauttag i kök, vardagsrum, allrum och sovrum.
Parkering
En parkering ingår till bostaden.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Parhus med 3 våningar
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
6 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
24 000 kr/år
Försäkring
2 600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
29 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Driftkostnaderna är schablonmässigt framräknad då det ej tidigare varit personer bosatta i bostaden. I elen är uppvärmningskostnaden inräknad, även för varmvatten. Nätanslutning finns via kollektiv abonnemang, men kund väljer själv elleverantör. El debiteras efter förbrukning. Undermätare finns. Vattenförbrukning debiteras enligt andelstal. Uppvärmning: Varje hushåll har frånluftsvärmepump (NIBE).

Allmänt om området

Farsta är ett lugnt och trevligt område i södra Stockholm som är beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken och som för de flesta av oss är känt för sitt stora och trevliga köpcentrum som invigdes 1960 och återinvigdes 2010 efter renovering och upprustning. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhallar, tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner. I närliggande Ågesta friluftsområde finns dessutom skid- och motionsspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hålsbana samt brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Kommunikation

Farsta Centrum erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Du tar dig t.ex. med T-bana till city på cirka c:a 20 minuter. Det är också bra bussförbindelser till bl.a. Högdalen, Huddinge och Haninge. Från Farsta strand, som endast ligger en T-banestation från Farsta centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn var 15:e minut. Resan till Södra station tar c:a 16 minuter och till T-centralen c:a 18 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen dig bekvämt till och från såväl Stockholm som Haninge och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Farsta Centrum är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger en viktig knutpunkt för de boende i området och men också för de invånare som bor på södra delen av Stockholm. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, arbetsförmedling, banker, spelbutiker, begravningsbyrå, närpolis, postcenter och en egen kulturskola. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt. Med andra ord erbjuder Farsta Centrum alla tänkbara varor och tjänster som man rimligtvis kan behöva.
Läs mer på http://köpcenter.com/farsta-centrum.
Vad gäller förskolor och skolor så finns c:a sextio förskolor i Farsta och 16 grundskolor.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.