Tisdagsvägen 14, 4 tr Hökarängen
Hökarängen

Tisdagsvägen 14, 4 tr

Modern tvåa från 2020 högst upp i huset!

Såld

Modern tvåa från 2020 högst upp i huset!

Hjärtligt välkomna till denna nybyggda och moderna tvåa i högt läge och stor balkong i lummigt läge! Här erbjuds ni att bo med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till möjlighet för stort matbord att duka upp till när vännerna är på besök. Välutrustat och stilrent kök med diskmaskin och vit skåpförvaring. Vardagsrum med plats för soffhörna och mediamöbel. Bra och mycket ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck! Sovrum med plats för stor säng och nattduksbord. Här finns även gott om förvaring tack vare den platsbyggda garderobsväggen och ytterligare garderob i hallen. Modernt och stilrent badrum med duschhörna och stort vädringsfönster. Här bor ni med bekvämlighet såsom tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten ingår även ett källarförråd.

Här bor ni med bekvämt gångavstånd till både Hökarängens centrum och till Farsta centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, service och T-bana (ca 20 minuter till stan från Hökarängen). Hökarängens centrum erbjuder bland annat shopping, Matdax, caféer och restauranger. Här hittar ni det populära konditoriet Konditorn och Bagaren som är mycket kända för sina semlor! Här finner ni även nyöppnade restaurangen Kollektivet och Bak. I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall samt vackra naturområden runt sjöarna Magelungen och Drevviken. I skogen en bit bort finns elljusspår för den motionssugne.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.