Tisdagsvägen 14, 3 tr Hökarängen
Hökarängen

Tisdagsvägen 14, 3 tr

Modern tvåa från 2020 högst upp i huset!

Kommande

Modern tvåa från 2020 högst upp i huset!

Hjärtligt välkomna till denna nybyggda och moderna tvåa i högt läge och stor balkong i lummigt läge! Här erbjuds ni att bo med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till möjlighet för stort matbord att duka upp till när vännerna är på besök. Välutrustat och stilrent kök med diskmaskin och vit skåpförvaring. Vardagsrum med plats för soffhörna och mediamöbel. Bra och mycket ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck! Sovrum med plats för stor säng och nattduksbord. Här finns även gott om förvaring tack vare den platsbyggda garderobsväggen och ytterligare garderob i hallen. Modernt och stilrent badrum med duschhörna och stort vädringsfönster. Här bor ni med bekvämlighet såsom tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten ingår även ett källarförråd.

Här bor ni med bekvämt gångavstånd till både Hökarängens centrum och till Farsta centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, service och T-bana (ca 20 minuter till stan från Hökarängen). Hökarängens centrum erbjuder bland annat shopping, Matdax, caféer och restauranger. Här hittar ni det populära konditoriet Konditorn och Bagaren som är mycket kända för sina semlor! Här finner ni även nyöppnade restaurangen Kollektivet och Bak. I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall samt vackra naturområden runt sjöarna Magelungen och Drevviken. I skogen en bit bort finns elljusspår för den motionssugne.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 52 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3, hiss finns
  • Avgift: 3 009 kr I avgiften ingår Värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler (Telenor) och Bostadsrättstillägg. El debiteras på månadsavgiften utefter förbrukning.
  • Förening: Brf Tetris
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Hökarängen, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Nina Eklund

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Tisdagsvägen 14, 3 tr

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med öppen planlösning mot köket som ger en extra rymd till bostaden. Här finns plats för soffhörna och mediamöbel. Vitmålade väggar och golv i ekparkett.

Visa mer

Balkong

Stor och mysig balkong i lummigt söderläge med utsikt mot skogsdungen. Här finns plats för soffhörna och bord.

Visa mer

Kök

Modernt och stilrent kök med vitvaror från Electrolux. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, ugn med induktionshäll och inbyggd fläkt ovanför. Här finns även en inbyggd mikro och diskmaskin. Bänkskiva i rostfritt stål och laminat med ett mycket snyggt stänkskydd ovan i grå sten. Bra skåpförvaring i klassiskt vitt och här finner ni även städskåpet. Tack vare den öppna planlösningen finns utrymme för att stort matbord när ni har besök av gäster. Här finns även ett extra fönster som ger rummet extra ljusinsläpp.

Visa mer

Sovrum

Mysigt sovrum med stort fönster som bidrar till mycket ljus. Här finns plats för stor säng samt nattduksbord. Platsbyggd garderobsvägg med smidiga skjutdörrar. Vitmålade väggar och golv i ekparkett.

Visa mer

Badrum

Stort och stilrent badrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med ett praktiskt vädringsfönster, duschhörna, toalett, kommod med spegelskåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med hatthylla och plats för skorna. Här finns även extra förvaring tack vare den platsbyggda garderoben. Vitmålade väggar och golv i ekparkett.

Visa mer

Välkomna!

Välkomna att flytta in till detta nya och moderna hem som stod färdigt 2020.

Visa mer

Omgivning

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

My Lundberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 009 kr, I avgiften ingår Värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler (Telenor) och Bostadsrättstillägg.
El debiteras på månadsavgiften utefter förbrukning.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
52 m² Föreningens information
Våning
3 av 3, hiss finns
Andel i förening
1,1486 %

Föreningen

Namn
Brf Tetris
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
100 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, minst 10%.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Tetris registrerades 2018, och inflyttning i husen skedde under 2020 och då husen stod färdigbyggda av Besqab. Föreningen är äkta och består av 100 bostadsrättslägenheter fördelat på tre hus. Föreningen äger marken som husen är byggda på. Fastighetensbeteckning är Skottåret 4. Hiss finns i samtliga hus. Städningen i trapphusen sköts av Smart Trappstäd. Skötsel av växter, snöskottning, gräsklippning och fastighet- och teknikförvaltning sköts av WIAB. För mer info kan ni läsa mer på föreningen hemsida: https://www.brftetris.se/
Information om månadsavgiften
Angående eventuell avgiftshöjning kan styrelsen i dagsläget inte säga något definitivt än, men det ser hittills ut att bli en höjning på 0 - 10 % starkt beroende på vilken ränta de får på den del av fastighetslånet som de omförhandlar nu i slutet av året (2022-11-21).
Tv och Bredband
Öppen fiber är indragen i fastigheterna. Husen är anslutna till Open Universe. Boende kan därför välja vilken leverantör som man själv önskar. Läs mer på www.openuniverse.se. Förening har tecknat ett gruppavtal med Telenor som ger boenden gratis lånebox med grundutbudet (Kanal 1, 2, 4 och 6). Kontakta Telenor för beställning.
Gemensamma utrymmen
Lägenhetsförråd, cykelförråd, rullstolsutrymmen vid entréerna som också används som barnvagnsrum. Gym med löparband, spinningcykel, bänkpress och fria vikter finns på plan -1 hus nr 13. Ingen förbokning krävs för att besöka gymmet.
Parkering
Garage med totalt 27 platser, varav 6 st har laddstolpe för el-bil, är lokaliserat under Tisdagsvägen 11/9. Avgiften för garageplats är f.n. 950 kr/månad. Förutom garageplatserna har föreningen också 4 st utomhusplatser, 2 st av platserna har elanslutning för motorvärmare (nyckel måste kvitteras ut) med timerinställning, där avgiften är 500 kr/mån. Alla parkeringsplatser administreras av Parkando under en 4-årsperiod fram till 2024. F.n är det en separat kö till alla platser.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Planerade renoveringar & underhåll
Garantibesiktning av husen kommer att ske mellan okt-dec 2022. Under 2023 kommer det att sättas upp entrétak över alla fem portar. Detta räknar styrelsen dock med att det ryms inom den budget som ligger.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
fjärrvärme via vattenburna radiatorer
VENTILATION
FTX-ventilation
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 400 kr/år
Försäkring
2 004 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 404 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Föreningen har ett gruppavtal med GodEl, enskilda avtal för lägenheterna kan alltså inte tecknas. Förbrukad el debiteras på månadsavin. Observera att driftkostnaderna varierar utifrån antal personer i hushållet samt val av leverantör och förbrukning.
Energideklaration
Utförd 2022-08-09
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
57 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.