Trollesundsvägen 145, 3tr Högdalen
Högdalen

Trollesundsvägen 145, 3tr

Stor tvåa med balkong och renoverat badrum!

Såld

Stor tvåa med balkong och renoverat badrum!

Hjärtligt välkomna till denna trivsamma tvåa högst upp i huset! Här erbjuds ni att bo i ett lugnt och trivsamt läge med fin gård utanför. Här bor ni med ett snyggt och renoverat badrum med tvättmaskin. Bostaden erbjuder även ett renoverat kök med matplats intill. Lättmöblerat vardagsrum med den fina ekparketten bevarad i original! Här finner ni utgången till balkongen där mindre soffhörna får plats. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Öppen och välkomnande hall med plats för ytterkläderna. Till vänster in mot sovrummet finner ni även en inre hall med platsbyggda garderober. Till lägenheten ingår ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd. Bostaden är även utrustad med säkerhetsdörr.

Här bor du i en mycket välskött förening med låg belåning! Här finns p-platser, garage, tvättstugor, samlingslokal och gym. På kort gångavstånd ligger Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen.

Visa mer
Slutpris

2 425 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.