Fornhöjdsvägen 54, vån 5/5 Södertälje
Södertälje

Fornhöjdsvägen 54, vån 5/5

Högst upp i huset med inglasad balkong!

Såld

Högst upp i huset med inglasad balkong!

ACCEPTERAT PRIS - ring för visning! Välkomna till Fornhöjdsvägen 54 och denna trevliga fyra (omgjord trerummare). Här bor du i en välplanerad och kvadratsmart lägenhet, belägen högst upp i huset med inglasad balkong. Bostaden disponeras med ett ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i högt läge, samt i anslutning till matplatsen intill stort fönsterparti. Köket är välutrustat och erbjuder såväl goda arbetsytor, som förvaringsutrymme i de många köksskåpen. Vidare erbjuds tre rum som kan nyttjas som sovrum, alternativt exempelvis hemmakontor, ett rymligt badrum, en separat klädkammare som ger gott om förvaringsyta för skor och kläder, samt en hall med plats för avhäning av ytterkläder.

Föreningen är en större HSB-förening med flertalet gemensamhetsutrymmen, såsom tvättstuga direkt i porten, vävstuga, snickerilokal, som föreningslokal att hyra. I källaren finns även ett förråd att nyttja. I området runt Fornhöjden finns ett mysigt promenadstråk runt Hälsans stig. För närservice finns flertalet centrum att vända sig till, närmst Fornhöjdens centrum, men även både Moraberg och Weda köpcentrum med större matbutiker, samt Södertälje centrum med utbud av klädbutiker, apotek, gym, heminredning mm.

Visa mer
Slutpris

1 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.