Fågelstavägen 3 Bandhagen
Bandhagen

Fågelstavägen 3

Fräsch och välplanerad etta vid Bandhagens centrum

Såld

Fräsch och välplanerad etta vid Bandhagens centrum

Varmt välkomna till Fågelstavägen 3 och denna fräscha och välplanerade etta i perfekt läge intill Bandhagens centrum och tunnelbana. Bostaden erbjuder ett trevligt ljusinsläpp, tack vare stora fönsterpartier och som tillsammans med den genomtänkta planlösningen skapar ett mycket trivsamt hem. Ytorna är lättmöblerade och fräscha, där allrummet ger plats för såväl bredare säng, som soffa och bord. Kökspentryt är yteffektivt och ger för dess storlek mycket bra förvaringsyta. Från hallen nås det helkaklade och stambytta badrummet, samt den generösa klädkammaren som ger gott om utrymme för mycket skor och kläder.

I föreningen finns två tvättstugor, varav den ena i samma hus där även ett förråd finns. Här bor du precis intill Bandhagens centrum, som förutom tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på ca 18 min, erbjuder flertalet busslinjer och god service med butiker, caféer och restauranger. Samtidigt behöver du inte kompromissa med grönområden och lummiga promenadstråk som även finns i närområdet.

Ett perfekt hem för såväl förstagångsköparen eller som för den som värdesätter både närheten till stan och grönområdena.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.