Fjugestagränd 11 Ormkärr/Hagsätra
Ormkärr/Hagsätra

Fjugestagränd 11

Kvadratsmart trea, högst upp med balkong i sydväst

Såld

Kvadratsmart trea, högst upp med balkong i sydväst

På Fjugestagränd 11 välkomnas ni till denna yteffektiva trerummare, belägen högst upp i huset med balkong i soligt sydvästläge! Genomgående bor du här i en renoverad lägenhet med ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och kontorshörna eller matgrupp. Vardagsrummet leder vidare till balkongen som vetter i eftertraktat läge. På balkongen erbjuds du ett högt och fritt läge som ger många soltimmar och utsikt mot trädkronorna. I bostadens kök finner du mycket god förvarings- och arbetsyta. Här ges även en perfekt plats för matgrupp intill fönstret. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med plats för bredare sängar och förvaringsmöbel eller skrivbord. Det ena sovrummet ger lyxen till direktanslutning till klädkammaren med walk-in-closetkänsla. Till sist finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, samt en ljus hall som erbjuder plats för ytterkläder och skor.

Brf Vårsådden är en stor och stabil HSB-förening som är helt skuldfria (enligt årsredovisning 2021). Här i Ormkärr bor du med närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett serviceutbud, samtidigt som du även bor med närhet till grönområden vid såväl Hagsätraskogen, Älvsjöskogens naturreservat som Älvsjöbadet som nås på promenadavstånd. Vid Hagsätra centrum finns goda kommunikationer i form av gröna linjens tunnelbana, samt flera busslinjer. Via buss nås Älvsjö centrum med pendeltågslinjer.

Välkomna att höra av er redan idag!

Visa mer
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.