Toffelbacken 15 Älvsjö Solberga
Älvsjö Solberga

Toffelbacken 15

Välplanerad renoverad 3:a!

Såld

Välplanerad renoverad 3:a!

Välkommen till Toffelbacken 15 - en optimalt planerad och rymliga trerummare i mysigt och lugnt område. Bostaden erbjuder genomgående stora fönsterpartier, som tillsammans med den genomtänkta planlösningen skapar ett ljust och trivsamt hem. Det stora vardagsrummet bjuder in till umgänge och så gör även det rymliga köket med en perfekt plats för matgrupp intill fönsterpartiet och utgången till balkongen.

Omtyckt område med ett härligt lugn, samtidigt som närhet till såväl service och kommunikationer finns. Intill bostaden finns såväl Solbergaskogen, Kristallparken, skatepark samt en nyrenoverad lekpark med tillhörande fotbollsplan som tillhör boendena i området. Älvsjö är ett expansivt område där du bland annat finner goda kommunikationer, butiker och service. På nära avstånd finns dessutom Telefonplan och Midsommarkransen med butiker, trevliga restauranger och tunnelbana. Omtyckta förskolor/skolor finns på nära avstånd.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

3 635 000 kr

Ansvarig mäklare

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.