Älvsjö stationsgata 14 Älvsjö Centrum
Älvsjö Centrum

Älvsjö stationsgata 14

Välplanerad lägenhet med sovalkov och stor balkong, högst upp i huset

Såld

Välplanerad lägenhet med sovalkov och stor balkong, högst upp i huset

Välkomna till Älvsjö stationsgata 14 och denna perfekt planerad etta med stor balkong mot föreningens innergård, högst upp i huset. Bostaden har genomgående mycket fräscha ytskikt och bra sällskapsytor. Bostaden disponeras med ett stort allrum med sovalkov och plats för såväl soffhörna som matgrupp, ett modernt och fullutrustat kök, helkaklat badrum med kombimaskin, samt en hall med flertalet garderober. Bostadsrättsinnehavaren förfogar även över ett förråd. I avgiften ingår bredband 500/500 genom fiber.

I Brf Älvsjö Torg bor du i modern fastighet från 2015 med ett oslagbart läge med en fin innergård som bara de boende kommer åt. Precis utanför porten finns pendeltåg, flertalet busslinjer, restauranger, caféer och butiker. Med pendeltåget tar det ca 9 min till Stockholm C. I bottenplan hyr föreningen ut flertalet lokaler som ger goda hyresintäkter. Förutom all närservice finns likväl grönområden vid Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med grönområden, klippor, sandstrand och restaurang. Helt enkelt det bästa av både pulsen och lugnet i skogsområden i närheten.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

2 380 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.