Sjättenovembervägen 209 Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö
Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö

Sjättenovembervägen 209

Ett drömhem i populära Älvsjö!

Såld

Ett drömhem i populära Älvsjö!

Varmt välkomna till Sjättenovembervägen 209 - en exklusiv etagelägenhet på 140 kvm belägen i omtyckt villaområde!

Bostaden erbjuder väl genomtänkta, sociala och mycket ljusa ytor med lyxen till en stor balkong i sydväst läge samt en gemensam uteplats. På uteplatsen möbleras det upp med utemöbler under sommarhalvåret som kan nyttjas av de boende vid härliga grillkvällar och soliga dagar.

Entréplanet erbjuder generösa ytor i såväl kök och vardagsrum. Här utmärker sig det välplanerade köket med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter bakom de släta vita köksluckorna, samt det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Vidare på entréplanet finns ett stort badrum med dusch, tvättstuga och två stora sovrum.

På det övre planet disponeras i dagsläget ytan som kontorshörna och ett perfekt tonårsrum! Här finns plats för en större säng, sminkbord och mycket klädförvaring. Här finns även ett till badrum bastu och bubbelbadkar!
Våningen kan omdisponeras efter önskemål där exempelvis två sovrum kan uppföras alternativt ett öppet stort allrum.

Här bor du på en trevlig gata i ett attraktivt område mellan trevliga Långbro och Älvsjö centrum med sitt utbud av kommunikationer och service. Till varje lägenhet tillhör egen parkeringsplats och förråd.

Varmt välkomna att boka in er på visningarna!

Visa mer
Slutpris

6 275 000 kr

Ansvarig mäklare

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.