Sjättenovembervägen 209 Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö
Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö

Sjättenovembervägen 209

Ett drömhem i populära Älvsjö!

Till salu

Ett drömhem i populära Älvsjö!

Varmt välkomna till Sjättenovembervägen 209 - en exklusiv etagelägenhet på 140 kvm belägen i omtyckt villaområde!

Bostaden erbjuder väl genomtänkta, sociala och mycket ljusa ytor med lyxen till en stor balkong i sydväst läge samt en gemensam uteplats. På uteplatsen möbleras det upp med utemöbler under sommarhalvåret som kan nyttjas av de boende vid härliga grillkvällar och soliga dagar.

Entréplanet erbjuder generösa ytor i såväl kök och vardagsrum. Här utmärker sig det välplanerade köket med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter bakom de släta vita köksluckorna, samt det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Vidare på entréplanet finns ett stort badrum med dusch, tvättstuga och två stora sovrum.

På det övre planet disponeras i dagsläget ytan som kontorshörna och ett perfekt tonårsrum! Här finns plats för en större säng, sminkbord och mycket klädförvaring. Här finns även ett till badrum bastu och bubbelbadkar!
Våningen kan omdisponeras efter önskemål där exempelvis två sovrum kan uppföras alternativt ett öppet stort allrum.

Här bor du på en trevlig gata i ett attraktivt område mellan trevliga Långbro och Älvsjö centrum med sitt utbud av kommunikationer och service. Till varje lägenhet tillhör egen parkeringsplats och förråd.

Varmt välkomna att boka in er på visningarna!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 5 995 000 kr
  • Boarea: 140 kvm + 2 kvm biarea faktisk uppmätn norm SS 21054
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 2 av 2
  • Avgift: 6 626 kr inkl. VA, sopor, fjärrvärme, utvändig el.
  • Förening: Brf kavelbron 41
  • Byggnadsår: 2013
  • Område: Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö, Stockholm
Utgångspris

5 995 000 kr

Visningar

6 Okt 17:30 - 18:00
Välkomna på visning, anmäl er gärna!
9 Okt 13:00 - 13:45
Välkomna på visning, anmäl er gärna!
Ansvarig mäklare
Zerina Teymur

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Sjättenovembervägen 209

Välkommen!

Till denna moderna etagebostad som har fina detaljer och utstrålar mycket karaktär. Bra välskött föreningen med trevliga grannar som har en bra sammanhållning. Föreningen har en underbar grönskande uteplats vars placering bjuder på härliga sommardagar. Inne i hemmet samsas smakfulla färg -och materialval vilket resulterar i en drömbostad som det bara är att flytta in i.

Visa mer

Entré

Utanför den egna entrédörren finns plats för en liten utegrupp för den som vill njuta av förmiddagssolen. Precis intill lägenhetsdörren finns även ett eget förråd.

Visa mer

Hall

Redan vid ytterdörren förstår man att den här bostaden skiljer sig från mängden. Hallgolvet består av stilren grått klinker och väggarna är målade i vitt. Till vänster om hallen finns plats avhägning av kläder i skor. Längre in i bostaden finns även en klädkammare för ytterligare förvaring. På hela entréplan finns behaglig golvvärme (vattenburen).

Visa mer

Kök

Direkt vänster om hallen finner du ett smakfullt kök med vita luckor och gott om skåpsförvaring. Vitvarorna består av energieffektiv kyl/frys, inbyggd mikro- och ugn, fläkt, induktionshäll, diskmaskin och avfallskvarn. Intill de stora fönsterna finns plats för matbord som går att duka upp för flertalet gäster.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrummet är riktigt stort och trivsamt. Här finns stora fönsterpartier som ger vardagsrummet ett fantastiskt ljus. Från rummet finns även utgången till bostadens mysiga balkong. Här kan du möblera med en soffa, soffbord, mediamöbel, bokhylla och förslagsvis en läsfåtölj.

Visa mer

Balkong

I syd-väst läge finner ni en riktigt trivsam balkong som går att möblera upp med både bord, stolar och blommor. Här har du en trevlig utsikt mot föreningens uteplats och kan njuta av solens strålar i flera timmar.

Visa mer

Sovrum 1

Trevligt sovrum med ingång till en separat klädkammare. Rummet rymmer plats för bredare säng, alternativt skrivbord eller liknande.

Visa mer

Sovrum 2

Rofyllt sovrum med välmående färgval. Det finns gott om utrymme för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, garderober och byrå. De stora fönsterpartierna bjuder på ett härligt ljusinsläpp och utsikt över den grönskande omgivningen.

Visa mer

Badrum Entréplan

Badrummet är stilrent och går i en ljus färgskala. Här finns dusch med glasvägg, handfat med kommod, badrumsskåp, WC och golvvärme.

Visa mer

Tvättstuga

Till höger i hallen finns den praktiska tvättstugan med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och vägghängda skåp.

Visa mer

Vindsvåning

Idag disponeras vindsvåningen som ett stort sovrum samt en kontorshörna. På våningen finns möjlighet att bygga 1-3 rum, allt efter önskemål, dvs fantastiska möjligheter att nyttja denna våning precis efter behov!

Visa mer

Sovrum 3

Ett perfekt tonårsrum i ett ostört läge på andra våningen. Sovrummet är ljust och rymligt, med plats för större säng och nattduksbord och förslagsvis en fåtölj. Även här finns en egen walk-in-closet med gott om förvaringsutrymme.

Visa mer

Bastuavdelning

Underbar bastuavdelning med riktig spakänsla som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret. Här finns ett lyxigt bubbelbadkar med plats för två personer, dusch med glasdörrar, WC, tvättkommod med överhängt spegelskåp och en härlig bastu med plats för 4-6 personer. Även här finns golvvärme (el).

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Zerina Teymur

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 626 kr, inkl. VA, sopor, fjärrvärme, utvändig el.
Antal rum
5 rum + kök
Boarea
140 m² + 2 m² biarea faktisk uppmätn norm SS 21054
Våning
2 av 2
Andel i förening
28,989 %

Föreningen

Namn
Brf kavelbron 41
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
6 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2013 och består av 6 lägenheter som stod klara för inflyttning under samma år.
Föreningen är stabil och har en god ekonomi.
Utöver månadsavgiften tillkommer 399kr/mån för TV, bredband och IP-telefoni. Leverantör är Ownit och det är deras HD TV basutbud som ingår (kanal 1-12, Discovery, Eurosport, SVT Barn, Kunskapskanalen). Önskas utökning av kanalpaketet så finns möjligheten genom kontakt med leverantören. Vad gäller internet så är det 100/100 Mbit/s som ingår och denna går att utöka mot tillägg. IP Telefonin är förberedd och varje lgh bestämmer själv om man vill aktivera tjänsten via Ownit.

Till varje lägenhet hör en parkeringsplats placerad på tomten intill huset. Kostnaden för parkering är 500 kr/månaden. Till denna lägenhet finns en el laddare installerad med ett bundet och fördelaktigt elpris.

På gården finns ett gemensamt förvaringsutrymme som delas mellan föreningens medlemmar. Det finns även en gemensam altan med bl a. grillmöjligheter.

I samtliga lägenheter ingår tvättmaskin och torktumlare. Ingen gemensam tvättstuga finns inom föreningen.

Föreningen har beslutat att höja avgifterna fr.o.m.1 okt 2022
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 25% fr.o.m.1 okt 2022
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2014 – Byggt staket och mur runt tomten
2015 – Anläggning av gräsmatta
2016 – Gemensamt förråd och uteplats med grill
2021- Åtgärdat framsidan av tomten med ny dränering av allt dagvatten till gatan

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas isolerfönster
VENTILATION
FTX-ventilation
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
5 995 000 kr
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 500 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 900 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2019-07-10
Energiklass
E

Allmänt om området

De centrala delarna av Älvsjö är mycket fint och idylliskt område som ursprungligen i huvudsak bestod av villabebyggelse. På senare årtionden har det även byggts en stor del flerfamiljshus.
På behagligt cykelavstånd hittar du Långbro park som är ett unikt och naturskönt parkområde med stora gräsytor och en trevlig damm. Här ligger de historiska sekelskiftesbyggnader Stora Kvinns och Stora Mans. Populära och välbesökta Långbro Värdshus ligger i Långbro park.
Ett annat trevligt utflyktsmål är Långsjön med dess mycket populära badplats där det även finns grillplats och beachvolleyplan. Vintertid plogas en skridskobana.
I närheten finns också Älvsjöskogen och Älvsjö gamla IP. Det är ett natur- och skogsområde med fotbollsplan och upplysta motions- och skidspår som stadsdelsnämnden ansvarar för.
Ett flertal omtyckta förskolor och grundskolor finns i området.

Älvsjö centrum genomgår just nu en stor utbyggnad med ett flertal nya bostäder och lokaler för centrumändamål.
Läs mer på
https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-vid-johan-skyttes-vag-och-sjattenovembervagen-kavelbron/

https://etjanst.stockholm.se/Byggochplantjansten/pagaende-planarbete/planarende/2020-08671

Kommunikation

Älvsjö Centrum är en knutpunkt när det gäller kommunala färdmedel. Med pendeltåg tar det bara ca 10 minuter till Stockholms Central. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö Centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.

Närservice

I Älvsjö centrum finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl a vårdcentral, apotek, bank, bibliotek, restauranger, inredning, florist, frisör och konditori. Veckans storhandling kan man med fördel göra på en välsorterad WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller i en Coop Forum-butik i Västberga.

Övrigt

Södermalm, Mariatorget, Hornstull, Skanstull, Nytorget, Mariaberget, Hammarby Sjöstad, Henriksdalshamnen, Sickla, Årsta, Enskede, Stureby, Enskededalen, Blåsut, Sandsborg, Fyrvaktarkroken, Gullmarsplan, Globen, Johanneshov, Hammarbyhöjden, Björkhagen, Kärrtorp, Bagarmossen, Skarpnäck, Älvsjö, Långbro, Långsjö, Herrängen, Solberga, Örby, Liseberg, Bandhagen, Högdalen, Hagsätra, Ormkärr, Rågsved, Telefonplan, Fruängen, Västertorp, Aspudden, Axelsberg, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Västberga, Årstadal, Örnsberg, Hägerstensåsen, Gröndal, Ekensberg, Hägerstenshamnen.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.