Vintrosagatan 1 Hagsätra
Hagsätra

Vintrosagatan 1

Renoverad tvåa med balkong!

Till salu

Renoverad tvåa med balkong!

Välkommen till denna välplanerade tvåa på 50 kvm, fritt belägen utan insyn! Lägenheten har ett stort vardagsrum med olika möblerings alternativ. Från vardagsrummet tar du dig även till den mysiga balkongen i västerläge. Intill vardagsrummet ligger det praktiska köket med gott om förvarings och arbetsyta. Rymligt sovrum med plats för större säng och ett helkaklat stambytt badrum. Lägenheten är renoverad 2020 med bland annat genomgående fina parkettgolv samt väggar i ljus färgsättning. Här erbjuds ett bekvämt boende med bästa läge i området, granne med Hagsätra Centrum och t-banans gröna linje ett stenkast bort!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 975 000 kr
  • Boarea: 50 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 8, hiss finns
  • Avgift: 2 577 kr inkl. värme, vatten.
  • Förening: Brf Stubbåkern 2
  • Byggnadsår: 1959
  • Område: Hagsätra, Stockholm
Utgångspris

1 975 000 kr

Visningar

4 Okt 17:45 - 18:15
Välkomna på visning, anmäl er gärna!
Ansvarig mäklare
Zerina Teymur

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vintrosagatan 1

Vardagsrum

Stort luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den fina balkongen. Detta stora rum ger gott om förutsättningar för olika möbleringsalternativ. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och hyllor. Golvet består utav ekparkett och väggarna målade i vitt som är genomgående i hela lägenheten.

Visa mer

Balkong

Trevlig balkong med plats för café bord och stolar. Perfekt för att kunna ta en kaffe eller fika i den fina eftermiddagssolen.

Visa mer

Kök

Trevligt och praktiskt kök med gott om förvaringsalternativ bakom de vita skåpsluckorna samt arbetsytor på träbänken med stänkskydd i vitt liggande kakel. Köket är utrustat med ung, diskmaskin, spis, fläkt samt kombinera kyl och frys. Vid köket fönster finns det plats för matbord för ca 4 personer.

Visa mer

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för större säng och nattduksbord. Längst ena väggen finns det garderober med gott om förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Hall

Välkomnande och ljus hall med mängder av förvaringsalternativ i form av garderob och hatthylla. Golvet består utav ett ljusgrått klinker och väggarna vita.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar med mörkblå bård och ljusblått klinkergolv som även har golvvärme. Här finns dusch, handfat med spegelskåp och handukstork. Det är även framdraget för tvättmaskin.

Visa mer

Välkomna!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Zerina Teymur

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 577 kr, inkl. värme, vatten.
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m² föreningens information
Våning
2 av 8, hiss finns
Andel i förening
100 %

Föreningen

Namn
Brf Stubbåkern 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
120 lägenheter, 2 lokaler
Äger föreningen marken
Föreningens mark är upplåten med tomträtt. Omförhandlas nästa gång 2028
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Om föreningen

Till varje lägenhet finns ett vindsförråd.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga med två separata torkrum.
Cykel-barnvagnsrum.

Tv och bredband

IP-Only har installerat fibernät på Vintrosagatan 1 och 3 och bredband, TV & telefoni går på fibernätet. Den boende kan välja bland ett stort urval av fiberleverantörer för bredband, TV och telefoni på IP-Onlys hemsida.

Parkering

Garage: 16 st, 1200kr /mån.
Parkering: 47 st. Just nu ingen parkeringskö. Ett fåtal p-platser kan göras tillgängliga vid behov. ( kontrollerat 2021-10-29) 500kr/månad

Renoveringar

Föreningens två fastigheter Vintrosagatan 1 och 3 har under 2019-2020 blivit omfattande ombyggda och renoverade. Detta innefattar VA-stambyten, utbyte av elinstallationer, byte av hiss, ventilationsarbeten, ny entréport samt arbete i 61 lägenheter. Renoveringsarbete i två tvättstugor och två torkrum inklusive flytt av befintlig maskinpark samt inkoppling av denna. Målning av trapphus, utbyte av VA-installationer i källarplan samt iordningställande av förråd på vindarna inkl. målning.
(Enligt årsredovisningen 2021)

Planerade renoveringar
2022 - Balkonger, renovering/reparation av 50 balkonger har påbörjats våren 2022.
2021-2023 - Fönster, ommålning av fönster med träytterbåge, utbyte tätningslister med mera.
2026 - Gemensamma utrymmen, utbyte av 4 tvättmaskiner i tvättstugan.
2028 - Tak/takavvattning, utbyte av takpapp
2028 - Avlopp/vatten, spolning/rensning avlopp
(Enligt årsredovisning 2020)

Föreningen innehar 12 lägenheter som idag är med hyresrätter. Detta räknas som ett dolt kapital och ger föreningen intäkter när de upplåts till bostadsrätter. Dessa förvaltas via ekonomiska förvaltaren KJ fastigheter AB.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
F
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 975 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 100 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Nätbolag
Ellevio
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
94 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Här i Hagsätra bor du i ett grönt och expansivt område. Här finns ett trevligt centrum med bra service med bland annat matbutik, vårdcentral, bibliotek, apotek, frisör, florist och restauranger. Det finns två grundskolor, Ormkärrsskolan (F-6) och Hagsätraskolan (F-9) samt flera omtyckta förskolor.

Sydväst om Huddingevägen ligger Ormkärr, som även det tillhör Hagsätra.

På Hagsätra idrottsplats som är nyrenoverad och moderniserad finns en konstgräsplan, grusplan och en rink för ishockey. I närheten finns också anrika Älvsjöbadet som invigdes midsommaren 1938. Än idag är badet en populär samlingsplats för människor i alla åldrar under varma sommardagar. Detta bassängbad utomhus omringat av härliga gräsytor och har pooler för alla åldrar.

Hälsans stig, på ca 8 km, börjar i och passerar Hagsätra. Den närliggande Ormkärrsskogen har gott om promenadvägar och är dessutom ett bra område för svampplockning. I området mellan Hagsätra IP och Älvsjöbadet finns även ett skogsparti med grusad slinga och informationstavlor om hur området har sett ut förr.

Kommunikation

Här bor du med goda kommunikationer inom räckhåll! I centrum som trafikeras av T-banans gröna linje och som bland annat tar dig till T-centralen på 25 minuter. Det finns också flera busslinjer, buss 143 tar dig till Älvsjö station om du vill ta dig till pendeltåget. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora lederna som går från norr till söder och in mot city.

Närservice

Hagsätras trevliga centrum invigdes den 2 oktober 1960 och genomgick stora förändringar i början av 1990-talet. Idag ägs och förvaltas Hagsätra centrum av Ikano Bostad. Med tunnelbanan kan även Högdalens centrum enkelt nås med lite större service och tillgång till simhall, gym, bowling m.m. För veckohandling av mat tar du bilen på några minuter till Willys i Älvsjö eller Stora Coop på Ågestavägen, söderut på Huddingevägen.

Parkering

Det finns kostnadsfri datumparkering i området.

Övrigt

#14 förskolor och 2 grundskolor

Barnvänligt område med gott om både förskolor, skolor som många lekparker.

#13 butiker och 5 restauranger/caféer

2010 firade Hagsätra 50 år som köpcentrum!

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.